EsmaK SemaEfeEymen Acaba Yeliz hoca da yakın mı hastaneye doğuma gelir mi ben çok korkuyorum kendi doktorum gelmeyecek die 😔
Cnsumut EsmaK özellikle sordum siz gireceksiniz dimi diye girmem deseydi doktor değiştirecektim.İnşallah ben giricem dedi kendisi giriyo sanırım ☺️ Tabi cenazesi birşeyi olmazsa inşallah biZede girer 🙏
EsmaK Cnsumut Dilekulgtt Umarım yakındır ve o süreçte yanımızda olur ben çok endişeleniyorum gelemez nöbetçi doktor olur diye
Cnsumut Dilekulgtt verdi de ben kullanmıyorum bir sürü ilaç kullanıyorum zaten almadım içmek istemiyorsan günde 2 kase yoğurt 1 bardak süt dedi
Cnsumut EsmaK kötü düşünme 🥰🙏 ya başka doktor girsede diğerleri de iyiymiş yorumları iyi diğer doktorların.için rahat olsun bende başla birini istemiyorum ama öyle teselli ediyorum kendimi 🥰
EsmaK Cnsumut tabi ki iyidir eminim ama doğum en özel an ve tanıdık bir yüz olması çok büyük avantaj🙏🏻
Cnsumut EsmaK ama tabi lafını yaparım çirkeflik yaparım başında konuşuyoruz sonuçta o kadar para veriyoruz o doktor için
Dilekulgtt Cnsumut haa anladim onu ben kullaniyorum zaten bir aydir ya ama centik icin vermemisti bel agrim icin yazmisti bide bir gun arayla ic demisti
EsmaK Cnsumut zaten o anki gerginlikle birde doktorun gelmemesi iyice gerginlik olur sıkıntı yani inşallah böyle bişey yaşamayız 🙏🏻
YadeOmer Dilekulgtt çentik için saynur hoca bana coraspin verdi canım içiyorum iki aydır,kanımı sulandırsın ve kan akışı kolaylaşsın diye 32. Haftada bırakcaz dedi. 2 aydır kullanıyorum