Dilekulgtt Cnsumut bebise olmustur ta benim grip gecmedi sali gunu hastaneye gidicem bakalim soylerim hocaya
Dogaaa Cnsumut merhaba ben de Yeliz hocaya giditorum. GEçen hafta detaylı mı Ünal bey yaptı bende de solda çentikleşme gördü 😕 moralim bozuldu biraz. Ciddi bir soruna yol açtı mı sizde?
Cnsumut Dogaaa hayır canımmm zaten söylerdi ciddi bir durum olsa.kalsiyum eksikliğinden oluyor korkulacak bir durum yok ☺️Sadece bol bol süt yoğurt tüketmeye çalış.
EsmaK Dilekulgtt bence acıkırsın kötü olursun randevudan sonra . Girmeden yaptır hem sonucunda çıkmış olur
Dogaaa Dilekulgtt evet hiç önemsemedi. Bebeğin gelişimine bir etkisi olmadı değil mi? Teşekkür ederim yanıtınız için
Dilekulgtt Dogaaa tansiyona dikkat edicez demisti sali gunu gidicem bakalim ne soylucek ona gore bilgilendirirm yine sizi ama ihtimal var gelisim geriligi ihtimali ama skntya girme bebege yansir sonra ben artik takmiyorum ilklerde bende takiyodum cok
Dogaaa Dilekulgtt tamam haberlerinizi bekliyorum. Benim daha bir ay var randevume. İnşallah bir sıkıntı yoktur 😊🙏🏼
Dilekulgtt Dogaaa cnm doktor pek sorun yaratmadi yani bana kilosu haftasina gore iyi suanda dedi yani kafana takma allahin izniyle hersey duzelir
EsmaK Direkt aç labaratuara gidiyorsun şeker yüklemesi yapılacak de kan alacaklar sonra gazoz gibi bişey veriyorlar onu içiyorsun . Bence erkenden yaptır randevudan sonra aç karnına çok kötü olursun kan vereceksin bide gazozu içip bi saat bekleyeceksin allah korusun
Dilekulgtt EsmaK haklisin zaten hocanin yanina girmem 11 i bulur yogun oluyo ya o saatten sonrada dayanamam ben en iyisi dedigin gibi erkenden onu yaptirim ondan sonra muayneme gireyim