Kader5516 Dilekulgtt ben hasta yatıştan dönüş bekliyorum cuma günü de kan sonuçları için gidicem eğer yeni fiyatları uygularsalar başka bir hastaneye geçiş yapıcam eşim her ne kadar 3000i veren 3500ü de verir desede ben çok sinir oldum direk soğurum sanırım
Meva50 Kader5516 bende başka hastneye geçeyim dedim ama pazartesi ünal beye muayene olurken buna benzer bi olayla karşılaştım hastası ilk başlarda gelirken ünal beye sonra uzun süre gelmemiş farklı hastaneye gitmiş hep doğumuna 10 gün kala gelmiş ünal beye doğum karşılıklı güven işidir her doktor aynısını düşünür ben bakmak istemiyorum hastaya dedi son anda doktor değiştirmek benim gözümü korkutuyor gerçekten karşılıklı güven işi
ecealptemiz Okyanusolmak 21 saat sancı çekip suni sancı da dahil 10 cm açıklık kızımın kafası tehlikeye girince acil sezeryane alındım ama doktorlara göre kızım normal sayılıyor doğum kanalına girdiği için ama hiç pişman olmadım keşke demedim yaşanması gerekiyormuş şuan da oğluma hamileyim ve 1 ayım kaldı sezeryan denildi bu beni daha çok korkutuyor
Meva50 ecealptemiz sağ salim kucağımkza alalımda nasıl olduğu önemli değil artık ben öyle düşünüyorum napıyım 🤷🏼♀️🦋
ecealptemiz Semrasem evet ya bende duydum 3750 olmuş normal de temmuz ayında zam yapılması gerekiyor biraz erken olmuş ve çok zam gelmiş
Meva50 Dilekulgtt oda aramış oda kader hanımla görüşmüş direk arayan ilk siz değilsiniz birçok kişi tedirgin olup aradı demiş
Dilekulgtt Meva50 o degil bana detayli ultrasonda yaptilar ayni seyi biz onceden 450 lira fiyat almistik sonra detayliya giricem kadin ucreti alacak pat demesinmi 600 lira bizde sok olduk esim dedi sonra 450 lira demislerdi bize yeni fiyat bu siz ne zaman fiyat aldiniz dedi bayan bizde iki hafta oluyo dedik sonra kadin 450 lira cekti.
Kader5516 Dönüş sağlandı kızlar yeni fiyat daha önce fiyat almış takipli hastalar için geçerli değilmiş mesela bugün itibariyle fiyat almak için hastaneyi aradıklarında bu fiyatı paylaşacaklarmış eski verdikleri fiyatlı hastalara eski fiyat uygulanacakmış
Nur1991 Kader5516 Canım ben 14 haftalık hamileyim başından beri adatipa gidiyorum bana da eski fiyat verildi benim içinde geçerli dimi o zaman sadece doğuma yakın olan anne adayları değil
Kader5516 Meva50 aynen ya 1 saat de ne kadar gerildim zaten doğum stresini yaşıyoruz ekstra bunlarda çıkıyo birde🤦♀️
Cnsumut Dilekulgtt Ersoy’u bende kötü biliyordum hastene eski ama çalışanları falan çok ilgili.doktorları da aynı şekilde.fiyatları da uygun
Dilekulgtt Cnsumut evet ersoy şoyle kotu biliniyo benim dogum yapan akrabalarim filan memnun kalmayinca kotu oluyo iste herkesin kisilik tercihi oluyo ama esra hanima gercekten sasirdim. Ben ilk ona gitmistim memnun kalmamistim
Kader5516 Cnsumut ben ersoyun işleyişinden ziyade kadın doğum doktoru bülent bey ve mine hanımdan memnun kalmadım o yüzden geçiş yaptım esra hanımı bilmiyorum da hastane fena değildi eğer memnun kalsaydım doktorlardan doğumumu orda yapabilirdim
Cnsumut Dilekulgtt ya ne aradığına bağlı bence.çocuk doktorları falan da iyi.bir tane daha kadın doğum doktoru vardı acile gitmiştim dikişlerim için o da ilgilendi çok.esra hoca yani ben sevdim onu da arıyorum açıyo konuşuyo Güler yüzlü içten o da bilmiyorum ☺️