Kader5516 Birşey soracam kızlar bu zam olayından biraz kafam dağıldı soramadım hastane odasını kendimiz süslesek ve kapı süsünü kendi yaptırdığım kapı süsünü taktırsam bunlarda problem çıkıyormu yani hastane buna izin vermemezlik yapıyormu bilginiz varmı
Kader5516 Cnsumut ben ersoyun işleyişinden ziyade kadın doğum doktoru bülent bey ve mine hanımdan memnun kalmadım o yüzden geçiş yaptım esra hanımı bilmiyorum da hastane fena değildi eğer memnun kalsaydım doktorlardan doğumumu orda yapabilirdim
Kader5516 Dilekulgtt ben masa süslemicem sadece odada bikaç süslemeler falan yaptırcam eşime o kadar benm ailem yakınlarım burda pek yok o yüzden çok da detaylandırmıcam😁
EsZe Dilekulgtt Meva50 ben de perşembe sabah oradayım kızlar. Bugün de gittim. Haftasonu yatışımı yapmıştı yeliz hoca nst’de sancım çıktığı için. 2 gece yattım. Bugün yine çıktı. Yine yatırcaktı az kalsın 😔 perşembe gel tekrar bakalım dedi. 32+1’im daha. Görüşürüz belki orda
Meva50 EsZe aa kaçlarda çıkıyor canım sancın ? Benim max 25 daha yukarı çıkmadı hiç 😑 senin sancın bana gelse keşke 🤭🤭
EsZe Meva50 yaa keşke seninki bana benimki sana gelse di mi 😊 benim normalde 20lerde seyrediyo zaten, arttığı zaman ortalama 10dk’da bir 40lara çıkıyo. Hatta yattığım gece 60lara kadar çıktı. Çok erken daha korkutuyo beni 😔
ecealptemiz Dilekulgtt Meva50 bende kapı süsümü ve lavanta şişesi hazırladım limonata ve lohusa şerbeti hazırlıcaz tatlı tuzlu kurabiye tarzı bişiler de ekleriz inşallah benim de burada tanıdığım pek yok fotograf çekimi olucak kendim süslemeler yapmaya çalışıyorum
Meva50 EsZe korkma canım istrhat et bol bol yorma kendini hiç . Allah hayırlısını versin hepimiz için