Kader5516 Dilekulgtt aradım hasta yatışa bağlanamadım 10 dk sonra tekrar arıcam banada yeni fiyatları verdiler çok sinirlendim gerçekten heralde canım para kolay kazanılmıyor devlete güvenemdiğimiz için mecbur özele gidiyoruz
eda19 Meva50 kapı susu ne kadar alıyolar tahmınen acaba sordunuz mu hiç, dogrum fotografı sizce yaptırsamm mı 🤨
Meva50 eda19 kapı süsünü ben kendim yaptım sormadım canım . Doğum fotoğarfınıda içeride bebek hemşiresine fotoğraf malinası yada telefon veriyormuşsun o çekebiliyormuş arkadaşım sezeryan ile doğum yaptı o öyle yaptı telefon verdi bebek hemşiresi çekti içeride
Meva50 eda19 aynen 450 tl ye sadece çekim cd ye aktarıp veriyor eline baskısı albümü yok bence gereksiz o kdar para vermek zaten hastane herşeyden para sömürüyor 🤷🏼♀️😞🙇🏼♀️
Dilekulgtt Arkadaslar esim aradi hastaneyi demis doguma 10 gun kaldi zam geldigini duydum aramak istedim demis ordaki bayanda eski musterilere yeni fiyati uygulamiyoruz demis isim soyisim vermis bisey olursa benle irtibata gecin demis bayan
Meva50 Dilekulgtt aaa sevindim gerçekten canım ya . İsabetli bir karar olmuş 😂 hangi personel ile görüşmüş peki eşime söyleyim oda arasın
Semrasem Dilekulgtt hangi bayanla görüştü acaba mantıklı olan buydu doğuma yakın olana zam uygulanması saçma
Dilekulgtt Meva50 Semrasem soylemedi esim 🤦♀️ isim soy isim verdi dedi hasta yatisla gorusmus ama. Sorayim ben bi ona
Kader5516 Dilekulgtt ben hasta yatıştan dönüş bekliyorum cuma günü de kan sonuçları için gidicem eğer yeni fiyatları uygularsalar başka bir hastaneye geçiş yapıcam eşim her ne kadar 3000i veren 3500ü de verir desede ben çok sinir oldum direk soğurum sanırım