rmyscmc Gün geçtikçe kafam karışıyor ne alacağımı bilmiyorum gibi sonra neyse bugün de dursun diyorum 😅
Emineacr Yeni doğan [ ] 8 takım [ ] 1 kısa kollu badi [ ] 3 askılı badi [ ] 7 uzun kollu tulum [ ] 2 çorap 3 Aylık [ ] 4 askılı badi [ ] 1 kısa kollu badi [ ] 1 uzun kollu badi [ ] 4 takım [ ] 1 elbise [ ] 2 alt [ ] 1 Hırka [ ] 3 kısa kollu tulum [ ] 5 uzun kollu tulum 6 aylık [ ] 2 takım [ ] 2 uzun kollu badi [ ] 2 tulum [ ] 1 alt [ ] 7 çorap [ ] 2 elbise
Nill_ Emineacr 3 aylık uzun kollu zıbın ve hırka yazmışsınız tam yaza denk geliyor nerede yaşıyorsunuz gerçi bilmiyorum ama :)
Emineacr Ben her aldığımızı yazıyorum yeni doğan biraz fazla oldu genelde hediye geldi biz yeni yeni almaya başladık bende 3 ay falan alırım kısa kollu diye düşünüyorum 6 ayı uzun kollu çok almam gelişimine bakar ona göre bedenini alırım diye düşünüyorum
Nill_ Emineacr bende kışlık almadım 6 aylıklarını gelişimine göre almak da fayda var kızıma almıstım çoğunu giyemedi hepsi yeni durıyor şimdi oğlum olacak allah nasip ederse kız olsaydı onları giyerdi şimdi kaldılar öyle 😅
Emineacr Nill_ valla canım Urfa gibi sıcak yerde dediğim gibi bize hep hediye geldi daha biz başlamadık yeni başlıyoruz almaya değiştirme imkanınızda olmadı kaldı öyle elimizde
Simge16 12 takım 0 3 ay takım 4 tane tulum Kolsuz ve kısa kollu 03 36 ay zıbın 0 3 ay ve 3 6 ay uzun ve kısa kollu tulum 3 adet Oğlumdanda unisex takımlar çok fazla kaldığı için takım sayım fazla oldu
Nill_ Emineacr allah olmayanlara versin inş bizede iki adet yeterli tabi allahın taktirine bsy diyemem :) bende kızımınkileri elden çıkarmaya çalışıyorum oglusuma yer açılsın diye :)