Nill_ Gezenlady ben ilk kızımda çok sarıp sarmalamadım bunda da yapmayı düsünmüyorum ev ortamı zaten kalorifer var sıcak dısarı giderken de soğuksa hava üstüne kozmomont mu ne adı ondan giydiririm. Ama mayıs sonu sıcak olmaya başlar o yüzden çok kalın şeyler almayı düsünmüyorum 40 gün evden çıkmayız sonrası zaten yaz olur kesin 😅 col kat kat giydirilen bebekler daha sık hasta olur ve sürekli üşür derler benim kızım alısmadıgı için sıcagı sevmez 😅
Nill_ SSenaaa aynı dertten muzdarip iz☺ saglıkla gelsinler inş bence 1-3 agırlıklı olmalı galiba ince uzun penye takımlar olabilir
rmyscmc Gün geçtikçe kafam karışıyor ne alacağımı bilmiyorum gibi sonra neyse bugün de dursun diyorum 😅
Emineacr Yeni doğan [ ] 8 takım [ ] 1 kısa kollu badi [ ] 3 askılı badi [ ] 7 uzun kollu tulum [ ] 2 çorap 3 Aylık [ ] 4 askılı badi [ ] 1 kısa kollu badi [ ] 1 uzun kollu badi [ ] 4 takım [ ] 1 elbise [ ] 2 alt [ ] 1 Hırka [ ] 3 kısa kollu tulum [ ] 5 uzun kollu tulum 6 aylık [ ] 2 takım [ ] 2 uzun kollu badi [ ] 2 tulum [ ] 1 alt [ ] 7 çorap [ ] 2 elbise
Nill_ Emineacr 3 aylık uzun kollu zıbın ve hırka yazmışsınız tam yaza denk geliyor nerede yaşıyorsunuz gerçi bilmiyorum ama :)
Emineacr Ben her aldığımızı yazıyorum yeni doğan biraz fazla oldu genelde hediye geldi biz yeni yeni almaya başladık bende 3 ay falan alırım kısa kollu diye düşünüyorum 6 ayı uzun kollu çok almam gelişimine bakar ona göre bedenini alırım diye düşünüyorum
Nill_ Emineacr bende kışlık almadım 6 aylıklarını gelişimine göre almak da fayda var kızıma almıstım çoğunu giyemedi hepsi yeni durıyor şimdi oğlum olacak allah nasip ederse kız olsaydı onları giyerdi şimdi kaldılar öyle 😅
Emineacr Nill_ valla canım Urfa gibi sıcak yerde dediğim gibi bize hep hediye geldi daha biz başlamadık yeni başlıyoruz almaya değiştirme imkanınızda olmadı kaldı öyle elimizde
Simge16 12 takım 0 3 ay takım 4 tane tulum Kolsuz ve kısa kollu 03 36 ay zıbın 0 3 ay ve 3 6 ay uzun ve kısa kollu tulum 3 adet Oğlumdanda unisex takımlar çok fazla kaldığı için takım sayım fazla oldu
Nill_ Emineacr allah olmayanlara versin inş bizede iki adet yeterli tabi allahın taktirine bsy diyemem :) bende kızımınkileri elden çıkarmaya çalışıyorum oglusuma yer açılsın diye :)