2prensesannesiiii Eslem2112 hayırlısı zaten %100 doğruluğu yok drların uyguladığı nub teorisi bile yanıltabiliyor 🥰
Liyamm1 thekaderrrr 💕🥰 Buyur canimm Profil fotografiniz çok tatli bir bebis aysima bebek degilmi instadan sürekli karsima çikiyor MasAllah 🥹🥹🥰
Liyamm1 thekaderrrr aaa cidden mi 🥹 çok seviyorum hergün takip ederimm ilk kiz denildi bana o bebege bakip duruyordum MasAllah 😍😍 yerime isirin 💕💕
thekaderrrr Liyamm1 haha ben de ona bakıp duruyorum kız olsun istiyordum ama erkek sanırım daha belli değil gerçi 🤭
thekaderrrr Mrvhilalgunay12- karından ise net erkek diyorum 😍🤭 belli olunca dönüş yaparsanız sevinirim ☺️
annelik_4 Leman89 hayır doktor bana 12.haftaya kadar dinletmedi zararlı diye ama kalp atışının güzel olduğunu söylüyordu bende artık pek merak etmiyordum şükür 12.haftada dinledim Doktorlar pek onermiyor
Ebrar_65 2prensesannesiiii valla ben hiç anlamadım bundan en iyisi ben kafa yapısı ve duruşa göre devam edeyim 🤣🤣
2prensesannesiiii Ebrar_65 hahahaha aynen balım🥰😂 çok bildin böyle nazar değmesin benimkide tutar inşallah 🥰🙏🏻
Ebrar_65 2prensesannesiiii evet çok biliyorum ama yanıldığım da çok oluyor 🤭 inşallah seninkini de doğru bilirim 🤲
thekaderrrr Ebrar_65 6-7 haftalık olsa daha iyi olur belki bebek yer değişmiş oluyor çünkü ama değişmemişse kız canım
2prensesannesiiii Ebrar_65 8 haftalık oluyor mu bilmiyorum ama kız ramzi teorisine göre ne kadar doğru bilinmez ama 🙏🏻 Post sahibi daha iyi anlıyor ben o attığım fotoyu görene kadar anlamıyordum keseden 🙈