thekaderrrr Deletedmom_87 sağdaydı dediniz ya kızınız o ultrason duruyorsa eğer görmek isterim demiştim 🤭
Deletedmom_87 thekaderrrr bir kaç tane ultrason görüntüsü var elimde kaç haftalık olduğunu hatırlamıyorum aradan 7 yıl geçmiş ama biraz sonra atarım😊
Rabiul ikiprensannesi___ ben tahmin yapmayı bilmiyorum ki canım fasulye keseye hep erkek derlerdi benimki kız çıktı
thekaderrrr Cansubasar bu teoriye göre %80 doğru olduğu söyleniyor 🤭 belli olduğunda bana da söylerseniz sevinirim 🥰
Cansubasar thekaderrrr yazıcam canım inşallah 7+4 üm şuan ama kahverengi lekelenmem var progestan kullanıyorum yatıyırım 12 i. Haftalarda belli olur heralde sağsağlim şu 3 ayı atlatırsam 🙏
thekaderrrr ikiprensannesi___ sizinki nub teorisine göre anlaşılır ama ben ondan anlamıyorum ☺️ Benim baktığım teori ramzi teorisi
MeAy thekaderrrr ay ben dahaa domtora gitmedim amaa nereyee yerlesmis olursa kiz ya da erkek oluyorrr bahseder misiniz
Momasil_42 thekaderrrr canım lütfen bana da bakar mısın doktorum sinirlerimi bozdu çok kötü fotoğraf veriyor ama gene de bakıp yorum yaparsan sevinirim
Rabiul Ebrar_65 hahhah herkes erkek dedi doktorumda çük gördüm dedi ama yanılma olmuş 😂 sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez 💝