ozgeerkan73 Nil00 hayırlı olsun canjm 17 . Haftada erkek dendi bizede bi kaç eşya aldim değişir mi cinsiyet bilmiyorum valla 😊
Nil00 ozgeerkan73 Gönlünüzden geçen olsun inşaallah, bizde erkek eşyaları almıştık kaldı öyle inşallah ikinciye artık 😂
Bebis-11 Rozalii-67 yaa maşallah maşallah 🧿 ben kaburgalarim batıyor hamile olduğumu öğrendigimden beri mide bulantısı kusma mide yanması beni mahfediyor şu zamana kadar 5.gaviskon bitirdim sizin kız mı erkek mi
Selinmoon Bebis-11 ben 18. Haftaya girince hissetmeye başladım 😍 evet benim de aşağıda , normalmiş ilk zamanlar insan korkuyor anlıyorum seni 😍
Bebis-11 Selinmoon aslında 2.gebeliğim bir tane de kızım var ama bence kaçıncı gebelik olursa olsun insan endişelenip korkuyor☺️
Rozalii-67 Selinmoon yani böyle normal doğum yapabileceğimi bilsem yine normal doğum yapmam ama o kadar hissediyorum 😂
Rozalii-67 Selinmoon daha önce konuşmuşmuyduk bilmiyorum ama çok güzel hatırlıyorsunuz çok korkuyorum çok 😂
Selinmoon Rozalii-67 evet evet konuştuk ,kıyafet almıştım kızıma onu paylaşmıştım o zaman 😍 ya yenemediniz mi hâlâ korkunuzu ?
Rozalii-67 Selinmoon yaa evet hatırladım bende 😍 yenemedim yenebileceğimi düşünmüyorum yaa rüyalarıma giriyor artık 😂