Deletedmom_85 LamiyaCetinkaya İnşallah canım benim çok sağ ol sende hayırla kavusursun inşallah son durum ne var mı gelişme 🥹
Deletedmom_85 Deletedmom_103 Tamam canım benim dikkat edeceğim Allah razı olsun çok şükür kavusturana🥹
Deletedmom_85 Anneoluyorum19 Bence yapab kişiye göre değişiyor ya benim doktorumun eli çok hafifti mesela hiç anlamiyordum ama bazısınin ki canimi acitmisti Çok eag olun bu arada Allah razı olsun
Minikfasulyem_26 Deletedmom_85 canim gozun aydin🥰 saglikla buyut insallah. Bir sey sorucm sana evde duzenli gelen kasilmalarn nasldi acaba karninin altimi sertlesiyrdu ustumu yoksa komplemi ben nasl olyo pek blmyrmda
Drysvrucr Aynı hafta aynı gün ilerliyorduk sizle. Siz kurtuldunuz ben hala yola devam bakalım nasıl olacak inşallah kolay olur. Sizin de gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️
Deletedmom_85 cahillesohbetikestim Ah canım benim iyi ki varsın Allah razi olsun çok teşekkür ediyorumm Sare koyduk yavrumun adini🥹
Minikfasulyem_26 Deletedmom_85 aynisi benmmde oluyor surekli bazen duzenli bazen duzensiiz ama agri sanci hc bsey yok
Yeliz3503 Deletedmom_85 canım hayırlı olsun Allahım analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim adına 🥰bi de hormonların etkisiyle biraz ağlamış olabilirim 🫢umarım bütün hamileler sağlıkla alsın bebişlerini kucağına 🙏
Mucizemibekliyorum_ Deletedmom_85 canım gözün aydın🥰 valla senden sonra beni de bi heyecan bastı ama bizim kız biraz keyifçi tam yerleştirmemiş kafasını cuma tekrar gideceğim dua et bende sağlıkla kolaylıkla normal şekilde kavuşabileyim 💗
_Hulya7106 Deletedmom_85 ay gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı bana bir avazda bir sancıda rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bende normal istiyorum ama çok korkuyorum da ilk gebelik 🫠30+5
Deletedmom_85 _Hulya7106 Korkmayın her şey olacağına varıyor rabbim kolay doğumlar nasip etsin insalllah
twinboymama muti sen doğurdun muu cidden🥹 ah ah cok sevindim. Allah hayırlı mübarek kılsın evladını. sağlıkla, huzurla büyütesin inşallah💜
Dilara_0 Deletedmom_85 yaaaa çok sevindim heyecanla okudum valla birtanemm 🥹 Gecesne konuşup yürüyüş yap senin içinde iyi olur demem aklıma geldi 🙈 Rabbime çok şükür güzelce doğum yapmış ve sağlıkla kucağınıza almışsınız ya bu günlere şükür. Rabbim ömrünü güzel eylesin prensesin. Maşallah ❤️🌹🤲🏻