H1tce2 Deletedmom_85 gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün sizlere Salih hayırlı evlat olur inşallah 🤲♥️ sanki ben doğum yapmış gibi çok mutlu oldum bu duruma darısı bana artık Allah’ım doğurmak istiyorum dün geceden beri sırt ağrısı mahvetti beni 38+1 olduk sağlıkla gelsin minik prensesim artık
2prensesannesiiii Deletedmom_85 tebrik ederim balım rabbim analı babalı büyütmayi nasip etsin inşallah 🙏🏻 🧿🤲🏻
Tubatgn Deletedmom_85 Ay gözlerim doldu, Rabbim sağlıkla yaşamasını hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah 🥺🥺🥺🤍🤍
Sihirlimom Mkatugbas dikiş atılırken ben hiç hissetmedim normal doğumda dikiş alma diye birşey yok kendi kendine iyileşince düşüyor zaten canım ben yanıtlamak istedim ❤️
Beyzanrrr Deletedmom_85 ay ne güzel bir doğum olmuş maşallah bnde 15 gün önce normal doğum yaptım bnmki çok zor geçti ama o duygu herşeye bedeldi yine olsa yine normal doğum yaparım
LamiyaCetinkaya Deletedmom_85 Hikayeni daha yeni okudum, başından beri 1 gün arayla beraber geldik ve şuan senin bebeğinin yanında olması o kadar mutlu ediyor ki beni❤️ Çok istedin onu, inşallah hayırlı bir evlat olur 🙏
Deletedmom_85 LamiyaCetinkaya İnşallah canım benim çok sağ ol sende hayırla kavusursun inşallah son durum ne var mı gelişme 🥹
Deletedmom_103 Deletedmom_85 Aşkııım, prensesim 💘💘 Mutim dıştan dikişlere batikon ve gazlı bezle pansuman yap her gün mutlaka unutma, hem iz kalmıyor hemde çabuk iyileşiyor. Artık her şey daha güzel bebeğim gözün aydın 🤍
Deletedmom_85 Deletedmom_103 Tamam canım benim dikkat edeceğim Allah razı olsun çok şükür kavusturana🥹
Anneoluyorum19 Deletedmom_85 canım öncelikle Allah sağlıkla sıhhatle büyütsün ❤️ çok merak ediyorum açıklık muayeneleri acıtıyor mu ?
Deletedmom_85 Anneoluyorum19 Bence yapab kişiye göre değişiyor ya benim doktorumun eli çok hafifti mesela hiç anlamiyordum ama bazısınin ki canimi acitmisti Çok eag olun bu arada Allah razı olsun
cahillesohbetikestim Deletedmom_85 şu fotoğrafa kalbimi bıraktım şu anı o kadar çok bekledin ki en çok sen hakkettin anneliği iyiki varsınız siz ya gözlerim dolu dolu yazıyorum şu an seninle birlikte o kadar çok istedik o kadar çok bekledik ki ağlamak üzereyim neyse bebişin adı ne aşkım 🥰
Deletedmom_85 cahillesohbetikestim Ah canım benim iyi ki varsın Allah razi olsun çok teşekkür ediyorumm Sare koyduk yavrumun adini🥹