Esrtgb Deletedmom_85 cok güzel yazmışsınız kalbinizin guzel ligi gibi olmus hersey masalla Allah bu süreçten sonrasını da su gibi nasıp etsin Insallah dua edin bana da artım dogurmak ıstiyorum 💗💗💗
Deletedmom_85 Esrtgb Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde
Beyzab95 Deletedmom_85 çok mutlu oldum okudukça hikayen baştan sona çok güzel 🤍 darısı bizlere inşallah 🤍
busraltin @Deletedmom_85 o minnak ellerimi onun seveyim ya darısı başımıza bende haziranda nasipse korkuyorum ama merakla da bekliyorum o anı bebişimi❤️
Deletedmom_85 busraltin Çok güzel duygular sağlıkla kavusun inşallah 💜 busraltin o minnak ellerimi onun seveyim ya 🥹💜💜
Yeliz3503 Deletedmom_85 canım hayırlı olsun Allahım analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim adına 🥰bi de hormonların etkisiyle biraz ağlamış olabilirim 🫢umarım bütün hamileler sağlıkla alsın bebişlerini kucağına 🙏
Deletedmom_85 Yeliz3503 Ay aglamayin🥹 amin inşallah rabbim herkese bir avazda sağlıkla kavusmayi nasip etsin. Çok teşekkür ederiz 💜
Mucizemibekliyorum_ Deletedmom_85 canım gözün aydın🥰 valla senden sonra beni de bi heyecan bastı ama bizim kız biraz keyifçi tam yerleştirmemiş kafasını cuma tekrar gideceğim dua et bende sağlıkla kolaylıkla normal şekilde kavuşabileyim 💗
Deletedmom_85 Mucizemibekliyorum_ Ederim tabi ki canım benim. Sağlıkla kavus insallah biz kavuştuk Elhamdülillah 🥹
Meryeminannesi20 Deletedmom_85 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millette insanlığa faydalı bir kız olsun, ömrü hayırlı ve bereketli olsun, sizede geçmiş olsun darısı bize inşallah 😌
Deletedmom_85 Meryeminannesi20 Ah ne güzel dualar bunlar Allah bin kere razı olsun. Çok teşekkür ederiz çok sağ olun🥹💜 Sizde sağlıkla kavusun aminnn
busra_ab Hayırlı Olsun 😍 rabbim güzel ömürler versin ikinizede Açıklığa bakınca acı oluyor muydu ya da keseyi patlattığında bir acı hissettiniz mi birde plasenta çıkarıldığında ağrılı oldu mu 😀
Deletedmom_85 busra_ab Çok tesekkurler💜 açıklık bakan kişiye göre değişiyor ya doktorumun eli çok hafiftii hiç anlamadim bile ama diğer hemşireler için aynı şeyi soyleyemem :/ Keseyi patlayınca hic acı bir şey hissetmedim. Yok yok.plasenta çıkarken hiç anlamadim bile firt diye balık.gibi çıktı
Deletedmom_85 _Hulya7106 Korkmayın her şey olacağına varıyor rabbim kolay doğumlar nasip etsin insalllah
Zeynomsu Deletedmom_85 ay istemsizce ağladım ya. Fotoğraftan mıdır nedir😢 allahım analı babalı büyütsün bize de böyle kolayca doğum nasip olsun inşallah
Deletedmom_85 Zeynomsu Ay aglamayin rabbim inşallah sizede çok güzel hayırlı doğum nasip etsin inşallah çok sağ olun bu arada 💜