TugbaOmerCucuk Ozlemgokce ayy bi ben değilmişim. Bende aşırı istiyorum kokusunu aklıma düşünce bi koklamaya gidip paketi açıp kokluyorum.
TugbaOmerCucuk Gurbetci1anne ben yenecek hiç bisey istemiyorum sadece kokular inanılmaz değişik kokuları istiyorum. Mazot tiner barut kibrit catapat kokusu sobada odun yanarken ki koku soba işi ne bilim nerde değişik bi koku var hepsini istiyorum. Bu ara sleepy beyaz sabunlu koku aşırı aşırı kokuyor gidip gelip bi kokluyorum. Bağımlıları gibi ağzıma sokasım geliyor bazı kokuları. Neyin eksikliği hiç anlamadım da.
Ahseney Ozlemgokce işte bu ben yalnız değilmişim 😂Her yeri fırsatım oldukça onla siliyorum ama silmeden önce derin derin kokluyorum böyle birşey olamaz 🤦🏻♀️
Ahseney Normalde ekmeğin o kıtırlı olan taraflarını hiç beğenmez ve yemezdim ama şimdi fare gibi kıtır tarafını yiyorum.Hafif böyle yanık olucak birde offf 🫠Kahve kokusu ve tozu her gün yiyesim geliyor birazcık yiyorum 🤤🤤
Yeliz3503 Gurbetci1anne benimde yeşil sabun dalan var ya normalde sabunla banyo yapmasını sevmem duş jeli kullanırım ama sısrf sabunu koklamak için banyoya giriyorum keş gibi oldum.😄bazen otururken kokusu burnuma geliyor banyoya gidip koklayıp geliyorum 😄
Aysegul166 Tuhaf değil ama aralıktan beri yana yakıla karpuz aşeriyorum migrosta varmıl galiba ama 400 ₺ di tadı güzel değildir bu mevsimde diye kıyamadım o prayı vermeye güzel cıkacağını bilsem acımam ama malum karpuz bu 😂
TugbaOmerCucuk Aysegul166 ben gecen gün yunus marketten aldım. O kadar da pahalı değildi sizin oralarda varsa alabilirsiniz.
NurcanRavza Ozlemgokce ay bende BİM’in yüzey temizleme mendili var ya mr. Breen mi ne onu alıp elime koklayıp koklayıp duruyorum zor tutuyorum kendimi onu yememek için birde cifin frezya mügeli olanı ve fairy mavi olan sıvı bulaşık deterjanı varya o beni mest ediyor yememek için kendimi o kadar zor tutuyorum ki anlatamam
TugbaOmerCucuk NurcanRavza neden acaba ya koku. Bende aynıyım. Aynı şekilde temizlik mendili kokusu manyağı oldum. Yenecek hiç bisey istemedim.
NurcanRavza TugbaOmerCucuk benimde öyle canım birşey çekmiyor ama deterjan kokuları falan hele de o dediklerim beni benden alıyor
Aycandemett Gurbetci1anne bende sizin gibiydim eşim çiçekçiden toprak alıp içindeki taşları ayıkladı fırına attı sonra parmak banabana yedim afiyetle az miktarda 😂 bir de spirulina tozu yerdim çok oda güzeldir😂
pamuk34_ Gurbetci1anne işkembe çorbası çekti 1 ay boyunca normalde asla ama asla içmem fakat 1 ay boyunca burnumda tüttü
scucer Gurbetci1anne Nargile közü.. yedim de cok guzeldi yine olsa yine yerim 😪😪😪 bir de terzideki isaretleme sabunlarından yedim oda harikaydi🤭