nurcan355 1oglanannesi benimkinin ruhu fakir tarhana corbası cekiyor köylü kızım benim hayatimda hic icmedigim kadar tarhana corbasi icmisimdir 😂😂😂😂😂😂😂
nurcan355 1oglanannesi bol bol kayinvalidemin acili tarhanasindan yedim ondan sonra da icim yandi durdu 😂
8mucizem8 Gurbetci1anne şırdan mumbar dolması ciğer kavurması hayatımda hiç yemedim ama canım aşırı çekmişti
Kerimedemir Gurbetci1anne geçen bende kar aserdim ya katır kutur yemek istedim Antalya da yaşıyoruz yaylalara gittik taşın basina şekeri döktüm döktüm yedim eve getirmeyi bile beklemedim 😅
br2023 Gurbetci1anne Pirinç suyu😐bide et yiyemiyorum ona rağmen gözleme çekiyor yapcm bakalm inş yiyebilirim😁
br2023 Tvp ketçap mayonez fln önerilmiyor diye biliyorum ama dert etme tek seferlikten bişi olmaz cnm cips fln hamburger de yenilmemeli deniliyor ama cips yiyorm patates kızartması fln yiyorm seviyorum çünkü yani gebeyiz diye napalm aç mı kalalım herseyden az az yenilmeli
Missprincess Eminefidan ya bende demir eksikliği var neredeyse 0 felan yani o kadar yok. Ama ben hayatımın hiçbir noktasında aşermedim bana çok garip geliyor ya