nazazra24 Gurbetci1anne benim tuhaf bişey yok ama kuzenimin vardı namazında niyazında olduğu halde deli gibi rakı içmek istiyordu günah olduğu için içemedi 😂
Yagmurata24 Gurbetci1anne Ben Deniz aşermiştim 🤣🤣 deniz yemek istemiştim şu an ne saçma diyorum da o an kayinvalidemler şok olmuştu gidip bana balık almışlardı, hayır diyorum balık değil denizi yemek istiyorum ahahaha
Dilarademiryurek Elektrik süpürgesi filtre kokusu çekiyor canım gelip gidip kokluyorum burnum tıkanana kadar sırf o koku evi sarsın diye sürekli süpürüyordu eşim evi başka bir aşermedim hiç 😀
Gulsah-207 Kubra-00 siz eşittir ben sadece çilek kendisi pastanın içinde çikolatalı kremalı her türlü çilek 😂 cinsiyeti ne oldu bebeğinizin 😇
Haticemika Ben kırmızı soğanı o kadar aşerdimki😂 birde turşu off her türlü turşuu . 16/6 dayız😀 fazla degilmi bu aşerme
12345bynmerakli Hamileliğim son haftalarındayım Başta hiçbişey canım cekmedi Ama şu son 2 aydır deli gibi sıvı tüketmek istiyorum süt çay meyve su cola soda mineral su vs bu aşermek mi oluyo bilmiyorum ama günde 4 litreye yakın su tüketiyorum hararetim geçmiyo 🥺🥺🥺