morpaqatya9 Gurbetci1anne Ay gerçekten çok tuhafıma gitti Çamur özellikle işte hamilelik= =anormalik 🤣 benim öyle garip olmuyor yeni olduğum için mi acaba bilmiyorum 😀
Dy_55 Gurbetci1anne meyve dışında asermem bile zor bekarken sevdim bazı yemekleri istiom arada lokum çekiyor canım o kadr. Garip birşey asermedim 🤷😄
Hayat31 Hiç karpuz sevmem. Senelerdi yemem. Ama karpuz aşeriyorum. Hatta geçen eşim buldu yolda gelirken parmağımla delip yemiştim 😂
Ozlemgokce Sleepynin beyaz sabunlu ıslak temizlik mendilini ağzıma sokup sakız gibi çiğnemek istiyorum ama öyle böyle bi istek değil çıldırıyorum evde bi yeri onla silince kendimle savaş veriyorum resmen 😂
TugbaOmerCucuk Ozlemgokce ayy bi ben değilmişim. Bende aşırı istiyorum kokusunu aklıma düşünce bi koklamaya gidip paketi açıp kokluyorum.
Ahseney Ozlemgokce işte bu ben yalnız değilmişim 😂Her yeri fırsatım oldukça onla siliyorum ama silmeden önce derin derin kokluyorum böyle birşey olamaz 🤦🏻♀️
NurcanRavza Ozlemgokce ay bende BİM’in yüzey temizleme mendili var ya mr. Breen mi ne onu alıp elime koklayıp koklayıp duruyorum zor tutuyorum kendimi onu yememek için birde cifin frezya mügeli olanı ve fairy mavi olan sıvı bulaşık deterjanı varya o beni mest ediyor yememek için kendimi o kadar zor tutuyorum ki anlatamam
Ikimelekannesi_ İlk 5 ay galiba deli gibi domates yedim öyle böyle değil kilolarca😁😁 sonra cnm durduk yere turp çekmişti.cok şükür istediğim şeyler hep yiyecekti bollllll bollllll limon da ayrı mesele tabi😄😄
1oglanannesi Gurbetci1anne bizim cocuk garip seyler sevmiyo 😂😂normal her kesin yiye bileceyi seyleri aseriyorum en cokta tursu boyle kavanozu alip onume yediyimi bilirim 😁😁😁
nurcan355 1oglanannesi benimkinin ruhu fakir tarhana corbası cekiyor köylü kızım benim hayatimda hic icmedigim kadar tarhana corbasi icmisimdir 😂😂😂😂😂😂😂
birLinaannesi Gurbetci1anne boza 🤦🏻♀️ geçen gece tam uykuya dalacakken bozacı BOOOZAAA diye bağırınca adama kalk dedim ev terliğiyle boza almaya çıktım kaseyle hakdmdnjd😂😂😂
Linakiz1903 Ben başka evde pişmiş yemek aşerdim 😅😅 yakınımda kimse yok hadi gidiyim diyebiliceğim oturup ağlamıştım eşimde napsın marketten hazır yemeklerden alıp getirmişti 😅
Serendipity16 Gurbetci1anne ben hiçbir şey aşermedim ya sadece bir kere canım fasulye turşusu istemişti ama yemezsem bayılırım moodunda hiç olmadım 😂
Mervettas Gurbetci1anne ben çocukken hatırlıyorum annem kendisi de hala anlatır.kardeşime hamileyken canı toprak yemek isterdi babam da gittiği bir yerde denk geliyor nasıl olduysa tarla varmış oradan koca bir poşet anneme toprak getirmişti 🤣🤣 meğerse kadinin demir eksikliği varmış ileri derecede