Elifcee79 Anneadayi_2610 evet aktarda satılıyor inşallah faydası olur onunla beraber Meryem suresini açıp dinleyin de deniliyor
LEYLA199182 Ahududu yaprağı çayı da iyi geliyor acilmaya ananas hurma birde evde suquat ve ördek yürüyüşü merdiven in çık yap
Kerimedemir 3438FG erkn haftadaysaniz çok yemeyin buzluğa atın hem her gün 3 5 7 şeklinde yicez şanslısiniz ben bulamaim😢😅😅
3438FG Kerimedemir 36+5 haftalık hamileyim erken değildir heralde ya 😂 5 gündür yiyorum ben 😂 3 adet yiyorum hep sünnetmiş
Flankes Anneadayi_2610 araştır biraz YouTube da videolar var okunması gereken sureler vs , kuralına uygun yap ve inan
Kerimedemir 3438FG o zamn süper yemeye devam😅😅 tek sayı sünnettir arttırabilirsiniz de inşallah faydasını gorursunuz
Seymaaktass Ben çok korkuyorum doğumdan😕 kan verirken bile piskolojik olarak çöküyorum nasıl doğum yapıcam aşırı korkuyorum😕 31+4 deyim bebeğim baş aşağı duruyo hem seviniyorum kucağıma alıcam diye hemde korkuyorum doğumum nasıl geçicek diye🥹😕
H1tce2 Seymaaktass kadınlar olduğundan çok güçlüdür bide söz konusu annelikse güçlerine güç katıyorlar canım rahat ol sabırlı ol herşey çok daha güzel olacak doğum sonrasını düşün bitane minnacık bal yanak alacaksın kucağına kokusu cennet kokusu normal doğum sadece sancı süresi biraz stresli geçiyor oda doğum yaptığın sırada bedenin rahatlıyor kuzum hiç stres yapmana gerek yok herşey daha güzel olacak bunu unutma
123mlk- Seymaaktass bende aynı durumdayım kendimi korkutmayım diyorum ama istemsizce engel olamıyorum
Seymaaktass H1tce2 güzel cümlelerin için teşekkür ederim ❤️ inşallah güzel ve kolay geçer🤲 Hep güzel düşünüyorum inşallah düşündüğüm gibi olur emeksiz sancısız zahmetsiz anne olunmaz zaten inşallah kolay olur hepimizin herkese allah kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin ❤️🤲
Sibelipekf Ananas yedim hurma yedim insirak süresini okudum Meryem süresini okudum Merdiven in çık yaptım ev işleri ysptim