Deletedmom_116 Melike_4949 bebeğiniz mi tü sana knkiudik hani biz hiiiiiioi tanımadım mi keyfiminkahyasimisin ben🥺🥺🥺🥺7 buçuk aylık aslanim
2prensesannesiiii Deletedmom_116 Estağfirullah aşkım benim hala ümidim var 3 ay arayla doğururuz belki🙈🙈🥰
Deletedmom_116 LamiyaCetinkaya hahah yatmak bana gire değil sanırım kurt kayniyo bı tarafımda 😂😂😂oğlumda aynı ben dicemde babasida kurtlu
2prensesannesiiii Deletedmom_116 o korku oluyor o dezavantaj ama ilerisi için güzel birden büyücekler 😂 kendimi avutma şeklim🙈🤦🏻♀️
Egemoms1303 Deletedmom_116 o korkuyu yeni attık kız senin 😂 hamilesin sandık hepimizin gözü test sunucundaydı aklima o geldi 🤭
Deletedmom_116 2prensesannesiiii Genç anne çıtır anne olmak falan diye düşünüyorum bende kendimi bı anlik kandiriyorum 😂😂ama sanırım eşim daha buna hazır değil djdjd
Deletedmom_116 Egemoms1303 haha ewet😂😂hata ben ne halt ettim kesin hamileyim diye korunmayı bile bırakmıştım 😂😂😂ama değilmişim xhhd
Egemoms1303 Deletedmom_116 bende 22 günlük bir bebekle devam ediyor yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 💃🏻
Egemoms1303 Deletedmom_116 yaa burdan duyunca ne kadar kolay büyümüş gibi geliyor 🥺 darısı başımıza inşallah 💃🏻
2prensesannesiiii Deletedmom_116 kız hahah biz de hazır değildik 2. Ye damdan düşer gibi oldu🙈😂😁🤦🏻♀️
Deletedmom_116 Egemoms1303 😂😂bu sefer daha çok beklerdik ahahah ama yok büyük konusmuyimda olursa bu sefer sezeryan istiyorum 😬
Deletedmom_116 Egemoms1303 haha sorma uykussuz gecelerr gazdan moraran bebe Yemek görünce çıldıran bebe daha neler işte snsnsn
Egemoms1303 Deletedmom_116 valla sezaryan yapan ben herkese tavsiye ederim 😂 normal dogum yapan tüm tanıdıklarım daha yatiyor onlari gördükçe iyiki diyorum valla🤐
Melodimm Deletedmom_116 Aynen♥️Hamileligimi özledim birden😂😂😂Her hafta acaba hangi meyve olacak heyecani.Cinsiyet ogrenme heyecanı.Hepsi ayrı güzel.Bir baktim benimle aynı haftalarda olanlar doguruyor ne güzel.Saglikla buyutelim insAllah🥰🤲🏻
Deletedmom_116 Egemoms1303 normal çok zor geçti öncesi hele ilk ilişki zamanı şuan bile ara ara izleri var genişleme yaptı ölümden döndüm neler neler keşke sezeryan olsaydım