Deletedmom_116 Kizlar kizlar gelemmo yananizdan opemmi 😂💙♥️2024 bebeleri aşırı aceleci ya biz neler çektik doğuran kadar ah ahh @Burnumageliyoduslkmsn 😁 Ama yeni bebeler aceleci @Deletedmom_85 hoşgeldin prensesim♥️♥️ @Pamuk gelmek üzere olan prens sağlıkla gel 🥺🥺 öbür kankilerim hep doğurdu ay aglicam gelin sohbetteee 🥰
LamiyaCetinkaya Deletedmom_116 Hiiç sorma, ilk oğlum 2021 Ocak doğumlu, o zaman bana şanslısın erken dogurdun diyorlardı ki 39+6′da geldi bebeğim. Şimdi maşallah bekleyen çok az😍 37+0 oldum ama muhtemelen senenin en geç doğuranı olucak gibi hissediyorum 😂
Egemoms1303 Deletedmom_116 bende 22 günlük bir bebekle devam ediyor yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 💃🏻
Deletedmom_116 LamiyaCetinkaya ay beklemiyolar valla 37 de çatır çatır doguruyolar maşallah🥲😂ben gibi 45 de doğuran yok sndjdjd
2prensesannesiiii Deletedmom_116 yyyiiiiaaa doğurdu dedim içimden yanıtlara cevap vermeyince şükürler olsun 🥰🙏🏻 Allah herkesin bebesini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Deletedmom_116 LamiyaCetinkaya asker kinasiyla xjxjd ya benimki karışık gelişimi durdu durdu başladı ama belli doktor yoktu o yüzden alan olmadi sezeryana doğumda kicim çıktı sjdjdj
Deletedmom_116 2prensesannesiiii amin amin taze bebeler duyunca bı daha doğurma isteğim artiyo aşkooo 🥲😂😂seninle hayalimiz beraber dogurmakti sen ebni solladin geçtin xjdj
LamiyaCetinkaya Deletedmom_116 Helal olsun zoru başarmışsın valla bana 39 hafta bile çok geliyor hani 37-38 arası doğursam benden kralı yok 😂
2prensesannesiiii Deletedmom_116 Estağfirullah aşkım benim hala ümidim var 3 ay arayla doğururuz belki🙈🙈🥰
Deletedmom_116 LamiyaCetinkaya 😂😂Valla neler yaptım ama gelmedi çapa yaptım bahçeye Yağmurlama borusu bile topladım serdim ha bide 15 günlük lohusaydim traktör sürdüm😂😂😂😂