Deletedmom_116 Egemoms1303 şimdide çok güzel ya anni anni diyen bebem bişey olunca bana sariliyo falan ayy
Deletedmom_116 Egemoms1303 normal çok zor geçti öncesi hele ilk ilişki zamanı şuan bile ara ara izleri var genişleme yaptı ölümden döndüm neler neler keşke sezeryan olsaydım
Egemoms1303 Deletedmom_116 ayy geçmiş olsun canım benim bide sezaryan dene 🙈 valla ben sevdim kim ne derse desin 😂
Deletedmom_116 Egemoms1303 ya Zordur tabiki ama Virüsü ağrı çekip dikiş hissedip bide üstüne oturumayip bide ilişki esnasında çile çekip Tercihlerinin arasında yer almicak sanırım 😂😬😬
Egemoms1303 Deletedmom_116 yaa işte benim korkum o yüzden di bide bi tanıdığın çocuk kolu takılmış vakumla çekmişler kolu tutmuyor o bende travma oldu 🥺
Deletedmom_116 Melike_4949 kötüler silinsin djdjdj ama kötüye rağmen yeni bebek fikri aklımdan hiç cikmiyoki😂😂😂😂erken yaşta anne olanları lincleyenler gelmeden ahah
Melike_4949 Deletedmom_116 26 yaşında anne oldum ikinci çocuk düşünmüyoruz eşimle 😅😅 en korktuğum şey hamile kalmak artık
Deletedmom_116 Melike_4949 aaaa 20 yaşında anne oldum ve daha iki çocuk daha düşünüyorum😂😂birisi bebeğim biraz daha büyüyünce istiyoruz nasipse biride bunlar büyüyünce djdjdj
Egemoms1303 Deletedmom_116 helâl sana yiğidim bezmemiş caymamış nasil da güzel 😍 30 da ana olan bende yapabildiğim kadar yapcam 😂😂
Deletedmom_116 Egemoms1303 ahaha manyak karı 🤣🤣Caymadim ne güzel şey annelik şükür Allah’ım isteyen herkese verdin hiçte pişman değilim Anne olmaktan erkenden tek sorunum hamilelik sürecim çok sorunlu geciyo 😬
Egemoms1303 Deletedmom_116 ikinci hep kolay olurmuş öyle düşün 😍 seni zorla dogurtcam yakin zamanda 😂
Deletedmom_116 Egemoms1303 😂😂Bakalım nasip ya zzla dogurtursun bencede benim bebe inatciydi bi daha olursa oda inatçı olur 😂😂😂😂zor gelir ahha