38+1 de kızımla tanıştık kendisi şimdi başka hastanede olsa bile iyi olduğunu bilmek beni mutlu ediyor…buraya daha önce yazmıştım doğum belirtilerimi 31 Ocak’ta sancılarım vardı ve kanamam vardı hastaneye gittim lekelenme için ama bir de ne öğreneyim 1cm açıklık var doktor evde açabiliyorsan açmaya dene eve gittim sancılarım var ama suyum yok böyle tutunca acıtan tatlı sancılardı. Eve gittim uyumaya çalıştım sabah olunca kalktım ve plates topunda zıplayıp yürüyüş yaptım. Birazda kurbağa yürüyüşü yaptım sancılarımı not ettim 20 dakika da bir geliyordu ve artık şiddeti artıyordu saat 20.00 da hastaneye gittim 3 cm açıklık beklerken 8 cm açıklık varmış beni yatırdılar hemen sancılarım artık dayanılır gibi değil yalan söylemeye yok iki kere bağırıp pes ettim yapamam dedim 😂 sancılar zor doğum kolaymış aslında… Doktorum bebeğin saçlarına dokundum hissediyorum dedi ve bana nasıl ıkıncağımı öğretti… Ve sadece şunu söyledi canın acıyor biliyorum ama ben ne kadar doktor da olsam bu senin vücudun kendini kurtarmak senin elinde dedi ve oradan ayrılıp diğer hastaya geçti yavaş yavaş sancılarım arttı tüy nefesi ile sakinleşmeye çalıştım
Ve yavaş yavaş geldiğini hissettim sancım geldiği anda çenemi göğsüme dayayıp nefes alıp var gücümle ittirdim sancım geçene kadar ittirdim ve inanmayacaksınız belki ama o sıra içinde ıkındığınız için sancıyı hissetmiyorsun.. Sancım geçince nefes alıp gözlerimi kapadım bu yavaş ıkınmalar geride olan bebeğimi vajina ağzına yakınlaştırdı doktorum içeri gelince doğum başlamış bize ihtiyacın yokmuş kız dedi 😂 ebeler hemşireler, doktor, temizlik çalışanları aferin dedikçe gaza geldim dleoeksksks hadi ve ilk ıkınmamda başını hissettim doktorum tuttu sonra ikinci ıkınmamda bebek pat çıkı verdi kuş gibi hafifledim ama çok titredim sonra bebeğimi göğsüme yatırdı kızım sesimi duyunca ağlamayı bıraktı sadece zor olan tek şey dikişlerdi daha uyuşmamıştı ve hepsini hissettim sadece orda doktorumu gerdim ve azarladı beni bebeğim yüzünden kesiğim çok oldu ama olsun kızımı kucağıma aldım ve maceramız bitti

Funda24 gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bana

Funda24 maşallah gözünüz aydın sağlıkla büyütün güzel yavrunuzu🙏🥰 bende 6gün önce normal doğum yaptım 41+1de kızımı kucağıma aldım ama doğum hikayemi yazmaya cesaretim yok hala aklıma geldikçe ürperiyorum🙈 ve kimseyide korkutmak istemiyorum o yüzden yazmıycam sanırım. 2.doğumum bide, ilk doğumum kolaymış onu anladım ve doğumdan korkmuyordum o yüzden ama zorlu bir 2.doğum yaşadıktan sonra bende resmen travma oldu halada kötüyüm üstüne bide hastalandım şuan hastalıkla boğuşuyorum ama şükür bebeğim sağlıklı ve yanımda🙏 bunlarda geçer toparlanırız inşallah bian önce🤲 rabbim tüm doğuracak annelerimizin yardımcısı olsun kolaylık versin🙏🌸

Funda24 rabbim hayırla ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cnm e darısı biz bebeklerini bekleyen annelerin başına inşaallah. Cnm bebeğin niye başka hatanede

EEEEEEEEL antalya eğitim araştırma da doğum yaptım ve yeni doğan yoğum bakımı doluydu… Ve azıcık hızlı nefes alıyordu nefesi düzelene kadar oksijen vericekler bu yüzden yer olan başka hastaneye sevk ettiler

canparelerim_ ya bence yazın iyisiyle kötüsüule insanlar bilgi alır bir daha ister miyim evet isterim anne olmuş gibi hissetmedim henüz ilk bebeğim ama garip bir his var içimde yabancılık çektim kucağıma verince 🥲 ve istemsizce ağladım onu görünce başka yerde olması da üzüyor merak ediyorum biraz ve dikişim çok var canım acıyor ne zaman geçer bilemiyorum

Seysey61 amin inşallah o sırada hep dua ettim Allahım olmayanlara da nasip et ve her benden sonra doğuma giren anne gördüğümde tüm hamişlere dua ettim Rabbim tek sancı da kurtarsın 💕

Funda24 evet benim dikişlerim de çok acıyordu afedersiniz küçük tuvalete çıkarken daha düne kadar yaparken yanıyordu ama dün geçti şükür sızlamıyor artık. Sizinde geçer bir iki gün dişinizi sıkın. Alışamama durumuda çok normal, kendinizi suçlamayın sakın. Yavaş yavaş alışıyorsunuz birbirinize. Bebeğinzlede inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz🙏❤️ neden başka hastanede?

canparelerim_ bulunduğum hastanede bebek yoğum bakım alanı doluydu başka hastaneye sevk ettiler… Fakat emziremiyorum bile ve dün doğum yaptım bugün makineyle sağdım sağdım bir iki çay kaşığı geldi… Ve benden süt istiyorlar sütümün gelmemesi normal mi ya da ne yapmam gerekiyor sizce?

bdenerigokce sadece dikişte canım çok acıdı ve doktor da yanlışlıkla başka yere değdirecekti iğneyi bu yüzden 3 dakika da doğurdun ama iğneye mi dayanamıyorsun yapma seni güçlü sanıyordum dedi bende kolayca doğurdum bırak biraz nazlanayım diyip karşılık verdim sonrasında gelip özür diledi… Çünkü bazen güzel dille söylersem nazlanırsınız dedi

Funda24 aynı durumu yaşadım bende bebeğim yanımdayken yani hem bebiş ememedi hemde emmediği için göğüslerim sertleşti taş gibi oldu haliyle hiç çekemedi bu sefer. Hastane elektrikli pompa verdi onlada sağamadım 5cc falan anca çıkıyodu gece gündüz elimle sağıp 10cc zor çıkarıyodum eşime manuel pompa aldırdım onla baya uğraştım pes etmedim bide bebeğimede sürekli emzirmeye çalıştım çenesini uyardım onuda zorladım emsin diye. Öyle öyle göğsüm çözüldü manuel pompa daha iyi bence tek göğsümden 40cc çıkarabiliyorum şimdi manuel pompadan. göğüslerimde yumuşadı sonra bebişte güzel çekebilmeye başladı çok şükür tamamen çözüldü şimdi güzel emiyor. Sizde manuel pompa deneyin derim.