Funda24 rabbim hayırla ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cnm e darısı biz bebeklerini bekleyen annelerin başına inşaallah. Cnm bebeğin niye başka hatanede

EEEEEEEEL antalya eğitim araştırma da doğum yaptım ve yeni doğan yoğum bakımı doluydu… Ve azıcık hızlı nefes alıyordu nefesi düzelene kadar oksijen vericekler bu yüzden yer olan başka hastaneye sevk ettiler

canparelerim_ ya bence yazın iyisiyle kötüsüule insanlar bilgi alır bir daha ister miyim evet isterim anne olmuş gibi hissetmedim henüz ilk bebeğim ama garip bir his var içimde yabancılık çektim kucağıma verince 🥲 ve istemsizce ağladım onu görünce başka yerde olması da üzüyor merak ediyorum biraz ve dikişim çok var canım acıyor ne zaman geçer bilemiyorum

Seysey61 amin inşallah o sırada hep dua ettim Allahım olmayanlara da nasip et ve her benden sonra doğuma giren anne gördüğümde tüm hamişlere dua ettim Rabbim tek sancı da kurtarsın 💕

Funda24 evet benim dikişlerim de çok acıyordu afedersiniz küçük tuvalete çıkarken daha düne kadar yaparken yanıyordu ama dün geçti şükür sızlamıyor artık. Sizinde geçer bir iki gün dişinizi sıkın. Alışamama durumuda çok normal, kendinizi suçlamayın sakın. Yavaş yavaş alışıyorsunuz birbirinize. Bebeğinzlede inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz🙏❤️ neden başka hastanede?

canparelerim_ bulunduğum hastanede bebek yoğum bakım alanı doluydu başka hastaneye sevk ettiler… Fakat emziremiyorum bile ve dün doğum yaptım bugün makineyle sağdım sağdım bir iki çay kaşığı geldi… Ve benden süt istiyorlar sütümün gelmemesi normal mi ya da ne yapmam gerekiyor sizce?

bdenerigokce sadece dikişte canım çok acıdı ve doktor da yanlışlıkla başka yere değdirecekti iğneyi bu yüzden 3 dakika da doğurdun ama iğneye mi dayanamıyorsun yapma seni güçlü sanıyordum dedi bende kolayca doğurdum bırak biraz nazlanayım diyip karşılık verdim sonrasında gelip özür diledi… Çünkü bazen güzel dille söylersem nazlanırsınız dedi

Funda24 aynı durumu yaşadım bende bebeğim yanımdayken yani hem bebiş ememedi hemde emmediği için göğüslerim sertleşti taş gibi oldu haliyle hiç çekemedi bu sefer. Hastane elektrikli pompa verdi onlada sağamadım 5cc falan anca çıkıyodu gece gündüz elimle sağıp 10cc zor çıkarıyodum eşime manuel pompa aldırdım onla baya uğraştım pes etmedim bide bebeğimede sürekli emzirmeye çalıştım çenesini uyardım onuda zorladım emsin diye. Öyle öyle göğsüm çözüldü manuel pompa daha iyi bence tek göğsümden 40cc çıkarabiliyorum şimdi manuel pompadan. göğüslerimde yumuşadı sonra bebişte güzel çekebilmeye başladı çok şükür tamamen çözüldü şimdi güzel emiyor. Sizde manuel pompa deneyin derim.