mimikii Ananas yiyebilirsin ama yiyeceklerden alacağın verimin ne kadar fazla olmasını istiyorsan o kadar fazla yemelisin ve egzersizleri mutlaka yapman gerekir ağrı çekiyorsan plates topu ile yapılan bazı hareketler rahatlamanı da sağlar
Sema_Okur 1159098263 ben sıcak suyla duş alınca karnım yere düşecek gibi oluyor kaslarım gevsiyor sanırım 30+5teyiz neden böyle olur ki
MihrimahSerra Gizemyldz-1997 Frambuazyaprağı çayının kasları gevşetici etkisi var, birçok hamile kadın 37. Haftadan sonra her gün 2 bardak içerek faydası oluyormuş, bende içiyorum.. hurma ve ananas da aynı şekilde kolaylaştırıcı etkilere sahipmiş :)
Arzuanne Gizemyldz-1997 İlla yicek suni sancıyı 😄 neyse ben adaçayı vs de deneyeyim bari ilişki çok önemli de eşim bir aydır burda değil
iremg34 Gizemyldz-1997 ananas yemek ahududu yaprağı özellikle hurma ve cinsel ilişki öneriyor ebeler egzersiz seni zorlamıcak şekilde ihmal etme benim belimde büyük sıkıntı oldu siyatik sinire sanırım baskı yapıyordu doktorum baston önerisinde bile bulundu egzersizden kaçınıyorum ama ufak ufak yürüme aksak yürüyüş plastes topunda zıplama en kötü yapabildiklerim tavsiye ederim 35+5deyim bende 36 sonunda başlayacağım bunlara umarım hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏🏻
Sadelim Sudee9 bende fitille normal doğum yaptım 8 bucuga doğru koydular fitili on buçukta kızımı kucağıma aldım hemen başladı acilmam hızlı oldu inşallah sizinde öyle olur sagsalim kavuşun inşallah ❤️🤲
Sadelim Gizemyldz-1997 ilk hamileligimde o kadar çok hareket ettim ki ev taşıdık ordan oraya gittik her gün yürüyüşler bilmem ne kızım asla gelmek istemedi 41. Haftanın sonunda fitille bastildi doğumum ama doğumum kolay oldu çok şükür harektlilige bağlıyorum ben bunu şimdi hamileyim sürekli evdeyim fazla iş yapmıyorum ama rahim ağzı kısalığı çıktı bu hafta gittiğimde de rahim ağzın iyice incelmid 2-3 hafta daha kalkma dinlen dedi 34+2 yım her hamilelik her kişi kendi özel 🤷
Rabiss34 aogoya suni sancı ile doğum gözüküyor benimde ama yürüyüş hiç yapmadım hareket de az nasıl geçicek bilmiyorum 🥲😂
Gizemyldz-1997 Valla bende şu an ne okursam yapmaya çalışıyorum teşekkür ederim hepinize sağ saglim çocuklarımıza kavuşuruz inşallah
Qqasiyeqq Gizemyldz-1997 selamün aleyküm 🪷 maddi sebepleri yerine getirdiysen ( yürüyüş egzersiz gibi gibi) bir de manevi sebeplere yönel derim. Abese suresi 20. Ayeti bol bol oku ve rabbi yessir duasını dilinden düşürme 🪷 Allah seninde benim de tüm hamile annelerin de yardımcısı olsun 🪷🤲 hayırlı geceler 🪷
Gurbetci1anne Gizemyldz-1997 ben bir yöntem okudum bir yerde. Deneyimleyen kişi tarafından gerçekten çok etkiliymiş. Buraya yazayım belki faydalanan biri olur. Doğum zamanın gelince vajina içine zeytinyağı sürmek rwhim ağzını yumuşattığı için doğum çok kolay gerçekleşiyomuş. 5 defa normal doğum deneyimleyen bir kadın yazmıştı ilk 2 doğumu çok zor geçmiş 3. doğumundaki ebe vajina içerisine zeytinyağı uygulaması yapmış. Çok dua etmiş ebeye. Ben de deneyeceğim inşallah 🙏🏼
ummhnn Bebekbeklrkn haftaya Perşembe olacak nasipse 40+1 olmuş olucam, gebelik şekeri olduğu için daha fazla bekleyemem dedi