gulayy0909 Kubratntklu bende böyle öğrendim reglm gecikmedi hatta daha 1 haftam vardı hamile kaldığımı 2 hafta da öğrendim testte de böyle çıktı hayırlı olsun size de
Kubratntklu edaozkyyy benimde 4 günüm var daha 10-11 gün geçti çatlama üstünden 😞 ama kadın açıkça yok diyince üzüldüm biraz
edaozkyyy Kubratntklu Boşver sen sıkma canını içini yüreğini ferah tut iki test yapmışsın ikisi de pozitif çıkmış negatif olsa ikisinde de çıkmazdı
Beyzaanr Kubratntklu senin mailini sormadan nasil bilebilirler ki gittigin yerin internet sayfasi varsa oraya bak tc ile ogrenebiliyorsun
Kubratntklu Beyzaanr mail sordu verdim spam veya gereksiz kutusunu kontrol et diyor benim mail sayfamda sadece istenmeyen var oraya gelir belki diye umut ediyorum bakalım
Kubratntklu Mercan_35 hallettik arkadaşımın mailden attırdım bende iPhone var farklı mail kullanıyorum spam gmail de varmış bende yoktu
gulayy0909 Kubratntklu hayırlı olsun canım sende çok küçükken hissetmişsin benim de öyle oldu şuan 13 haftalık olduk inşallah seninde sorunsuz devam eder
Nhlhmz11 Kubratntklu bende bugün yaptım bir tık daha belirgindi ama çift çizgi , yarın bende kan vereceğim 😇 adetim bir gün geçti benim