Canannndvrz Kubratntklu belirtileriniz nelerdi neden test yaptınız bu arada çok sevindim inşallah güzel haberler alirsiniz
Kubratntklu Canannndvrz çok kasık ağrısı yaşıyordum bel ağrısı aşırı uyku hali ve akıntım çoktu birde her akşam mide yanması vardı bunlar olunca test yaptım çıktı 🙏
Kubratntklu Tunzaliee evet doğru çok kez test yaptım bende de çıkmadı bu arada kaset yaptım bende de çıkmadı erken gebelik testi ile çıktı benim belki de o zaman henüz bu kadar da değildir bilmiyorum iki gün önce yaptım kaseti
gulayy0909 Kubratntklu hayırlı olsun canım sende çok küçükken hissetmişsin benim de öyle oldu şuan 13 haftalık olduk inşallah seninde sorunsuz devam eder
gulayy0909 Tunzaliee bence sizde de var kan tahlili yaptırabilirsiniz yada erken gebelik testin de bakın onlar daha iyi rabbim isteyen herkese versin regl gecikmesi var mı
Tunzaliee gulayy0909 aslında reglim 11 ocak. Peride uygulamasında bugün regl olmam lazımdı göründü onun için test yapayim dedim. Aralıkda düşük yapdım neqativi görünce moralim yerlerde oluyo
gulayy0909 Tunzaliee moralini bozma bende ağustos ayında kimyasal gebelik geçirdim Kasım ayında hamile kaldım ve kafana takma inan moral bile çok etkiliyor yarına bir erken gebelik testi al bence birde onunla yap