Deletedmom_85 Biranneferide İnşallah hepimizin canım çok sağ ol bende çok mutlu oldum doktorum adına. Az önce aradım nobrtci doktorum asistanı açtı telefonu 2cm açıklıkla doktorunuz nası yatış vermedi diyor bana :)) demek ki doktorum bu nobetxi doktrolsaydi salmayacaktı beni
Deletedmom_85 Cansu0888 Kasilmalar durdu takip et devam ederse gelin dediler canım Allah razı olsun bu arada 🩷
Deletedmom_85 Melda02 Bebek bi yere toplanıyor karnin geriliyor biraz rahatsızlık hissi veriyor canım
Melda02 Deletedmom_85 benim 2. Dogumum olucak ama ilkinde sancı kasılma olmadı oyuzden bilemiyorum ama suan rahmime dogru baskı arada da adet ağrısı gibi oluyor
Anneadayi_2610 Deletedmom_85 hafif sancılar nst de mi çıkıyor acaba yoksa sizde de rahatsızlık oluyor mu
Deletedmom_85 Anneadayi_2610 Bende kasilma olduğu zaman nstye bakıyorum orda da çıkıyor bende de rahatsızlık oluyor tabi bebek toplanıyor hissediyorum ve gozukuyo4da zaten everes tepesi gibi oluyor 🤭
Dnss0050 Melda02 aynen kasılmalar ağrılar ama nst çok değil diye ne açılmaya baktılar nede bir çözüm bulabildim 1 haftadır 😪
Melda02 Deletedmom_85 ilk diye normal doğum icin bekledik 40+3 de pembemsi bir kanama geldi o sekılde aksam üzeriydi sancı gelir diye bekledim ama gelmeyince hastneye gittm 3 cm açılma vardı orda da ögleye kadar beklettiler sonra sezeryana aldılar.
Deletedmom_85 Anneadayi_2610 Sanci diye bir şey yok aslında kasilma diye geçiyor. Evet bebek toplandığında karnim sertlesiyor geriliyor rahatsızlık hissi veriyor 🤭
serensuat Deletedmom_85 bende 38. haftamdayım 2,5 cm açıklığım var, bebek 3900gram olduğu için artık gelmesi gerektiğini düşünüyor doktorum, el ile uyardı rahimi kanamam ve nişanım geldi sancılarım başladı gibi inşallah kendiliğinden gelir bebişkom😇🥰
Deletedmom_85 serensuat Benim doktor uyarmadı galiba bakti herhalde sadece yoksa bende de gelirdi galiba çoğu kişiden geliyormuş tetikliyormus yani. Sağlıkla vaktinde kavuşalım insallaahh💜
Deletedmom_85 Anneadayi_2610 Duzenli olursa işte gitmek lazım benim 1 2 saat önce çok duzenliydi 3 5 dk da bir geliyordu ama simfi durdu anlamadım. Kasilma olunca açıklık artabiliyomus 2 cm demişti bugün doktor acaba diyorum daha da mı açılma oldu
Melda02 Deletedmom_85 bebek ters dönmüş birde sancılarm azalmış haftasında büyük olduğu için beklemediler daha fazla.
Miracleee Deletedmom_85 mutim sağlıkla kucağına al canım. Allahim bir avazda kolaylıkla dogurmayi nasip etsin. En pozitif doğum hikayesini yaz inşallah 🤲😘