Deletedmom_116 Deletedmom_85 Sen yaz gebede su durum diye ben bildiğim kadarını anlatırım canım Ha bide kasildikca haraket etmemesi normal çünkü jasiliyo kasılan da bebeğin toplanıp kaliyo bı sure
Meryeminannesi20 Deletedmom_85 yapabilirsen bi duş al istersen saçını ıslatman şart değil arkadaşım da sancısı olunca duşa girip çıkmış doğuma giderken saçım ıslak kaldı doğumhanede donmuştum demişti ;) önreri yani
Deletedmom_85 Meryeminannesi20 Kasilmalarim durdu o.neydi.oyle duzenli anlamadım. Takip et devam ederse gel dediler takipteyim bakalım Öneri için teşekkür ederim💜
Bebek2525 Deletedmom_85 bende bugün düzenli sancilarim vardı makinede çok güzel kendini takip et bulgilendirdi eve yakın diye yolladı doktordan doktora çok fark var başkası olsa basacakti sanciyu bı hafta izin verdi banada
Dnss0050 Deletedmom_85 kasılmalar rahim ağrısı geceleri giren bel ağrıları var ama bir ilerleme yok doktor nst bakıyo sancı yok haftaya gel 😔 38+2 deyiz 2. Gebelik bide
Sekara Z-2001 açılmanız başlayınca bir yakınınız suya koysun meryem duası ayetel kursi bunları okusun sz doğumdan çıkar çıkmaz da otu sudan almanız gerekiyor hemen. Biz komşumuzdan rica ettik o yaptı daha sonrasında da o otu atmayın saklayın diyorlar
Z-2001 Sekara sancı başlayınca yapıyoruz değil mi bende öyle okudum şimdi açılma var ama sancı yok evdeyim bekliyorum
A12_S07 Deletedmom_85 of bilsem bilmiyorum doktorum şuan normal gözüküyor dedi bakalm umarım açıklığım çok hızlı ilerlerde 🤲😬
Sekara Z-2001 benim sabah 1 cm açıklığım ve sancım vardı ama akşama doğru hastaneye gittik sancılarım 3-5 dakikada bire düşmüştü, ebe açıklık muayenesi yaptığında açılmam 3,5du biz o zaman koydurmuştuk
Deletedmom_85 Beyzab95 1 2 saat çok duzenliydi şimdi normale döndü takip et dediler aradım da devam ederse gel diyorlar bakalım 🥹
Rapunzelinanasi Deletedmom_85 oyyy muti’m. Bugün kontrolün olduğunu okudum, ne yaptın diye bakayım dedim de geliyor ya seninki 🥹 düzenli kasılmaların varmış. İu an nasılsın?
Deletedmom_85 Rapunzelinanasi Şuan iyiyim kuzum duzenli kasilmalar gitti. Internette duzenli kasilmalar olunca açıklık da artabilir yazıyor belkide 1 2 cm daha açılma oldu dogum başlangıcı değildi bilemedim takip ediyorum ilerleyen saatlerde devam ederse gideceğim
Rapunzelinanasi Deletedmom_85 vaktinde, sağlıkla, güzellikle gelsin minik kuzunuz. Size neşe, huzur, mutluluk getirsiiiiin. Kasılmaları takip et. Düzenliyse gider bir nst çektirir gelirsin en kötü 🫶 yapabilirsen duş almak da iyi gelebilir bu arada.
Anneadayi_2610 Deletedmom_85 hafif sancılar nst de mi çıkıyor acaba yoksa sizde de rahatsızlık oluyor mu