1_kubra_1 Deletedmom_85 ben de senin gibi 37 haftalıkken sancılarım çıktı acikligim 2 cm di fakat bugün 38+4 olduk halen ayniuim halen sancı çekiyorum ve halen gelen yok anlicagin üç beş güne gelmiyor bak benim kaç gün geçti
ArvenMom Kasılmalarını düzenli takip et yalancı sancıdır diye doktoruma söylememiştim sabahına suyum geldi meğerse gece evde doğurmadığına şükret demişlerdi hayırlısı olsun şimdiden 🩷 umarım sağlıkla kucağına alırsın çok beklemiştin postlarını hatırlıyorum
Fantastik_leydiyyy Deletedmom_85 muti sana 4 gün süre veriyorum ceren derdi dersin 😂4 güne kucağına alırısn inşlah kaç haftalık oldn
xhbgns Deletedmom_85 Aaa hayırlı olsuuun, zamanında gelsin inşallah haftanız güzel ama olsun azıcık daha beklesin ne kadar beklerse bebiş için o kadar iyi💜 Muayeneniz ne güzel geçmiş inşallah salı ben de olacağım bakalım inşallah açıklık vardır ve bebek kanala girmiştir artık yeto dayanamıyorum shdld 🫠
Deletedmom_85 xhbgns Sağ ol canım Allah razı olsun saglikla vaktinde kucağımıza alalım inşallah. Bende diyorum 1 hafta daha kalsa güzel olur gir bakalım açılmış mii ;))
Fantastik_leydiyyy Deletedmom_85 benimde 38 haftalıkken nst sancılarım çıkmıştı ama ben az hisediyroum yatış istedi Kabul etmedim eve geçtim sancılar yok Kasılma yok birşey yok 5 gün geçti sancı başladı 18 saat sancı sonunda doğurdum İnşlah bu doğumum kolay geçer
Rapunzelinanasi Deletedmom_85 vaktinde, sağlıkla, güzellikle gelsin minik kuzunuz. Size neşe, huzur, mutluluk getirsiiiiin. Kasılmaları takip et. Düzenliyse gider bir nst çektirir gelirsin en kötü 🫶 yapabilirsen duş almak da iyi gelebilir bu arada.
Ay3 Deletedmom_85 bende ayniyim, dikisim vardi aldirdim 2 cm acikligim var eve geldim, nst de hafif sancim var, siz normal mi yapacaksinizve kacinci haftadasiniz
Anneadayi_2610 Deletedmom_85 evet sizde açıklık olduysa benim de yakındır o zaman 😂 tahmini doğum nedir sizin
Fantastik_leydiyyy Deletedmom_85 34 +3um Eklem bel sırt ağrısı dışında güzel gidiyor Azcuk korku var sadece🙄