Deletedmom_85 Deletedmom_116 Hep aynı duzeyde ama çok duzenli hala duzenli geliyor Az önce Bi sizlama girer gibi oldu anlık gitti
Deletedmom_116 Deletedmom_85 bekle o zaman daha zaman geçtikçe seni hafiften kivrandiriyosa git doktora
Deletedmom_116 Deletedmom_85 Uzan sertleşme olunca geciyomu yoksa devammi ediyo bide düzenli nefes al ver burnundan al ağzından ver
Deletedmom_85 Deletedmom_116 Soluma uzandım yine geliyor kuzum otursamda geliyor ayakta olsamda uzansam da ne zaman gitsem bilemedim ya eşim gidek diyor
Deletedmom_116 Deletedmom_85 Seni kivrandirmaya başlasın ufaktan öyle git yoksa direk alırlar rahat edemezsin hastanede
Deletedmom_85 Cansu0888 Kasilmalar durdu takip et devam ederse gelin dediler canım Allah razı olsun bu arada 🩷
Deletedmom_116 Deletedmom_85 haraketleei var mı Dicemde kasılma zaten bebek kasıyor kendini haraket ediyormu bebiş
Z-2001 Sekara Meryem Ana otunu nasıl kullandınız bende aldım da doğum anında suya bırakın diyorlar genelde
Sekara Z-2001 açılmanız başlayınca bir yakınınız suya koysun meryem duası ayetel kursi bunları okusun sz doğumdan çıkar çıkmaz da otu sudan almanız gerekiyor hemen. Biz komşumuzdan rica ettik o yaptı daha sonrasında da o otu atmayın saklayın diyorlar
Deletedmom_116 Şimdi en azından eşin var yanında destek olur Ama ters bı durum sezdigin an beklemeden git şuan normal seyrediyor gibi anladım ben biraz bekle kivranmaya başlayınca ufaktan üç hastaneye
Deletedmom_85 Deletedmom_116 Kasilma olmadığı zamanda hareket ediyor evet kuzum ama çok değil ediyor duruyor
Deletedmom_116 Deletedmom_85 aynen canım Takop et kendini bebeğini Aksi bir dyrum olursa sezersin zaten Haraket azlığı Yada fazla ağrın falan
Deletedmom_116 Deletedmom_85 Sen yaz gebede su durum diye ben bildiğim kadarını anlatırım canım Ha bide kasildikca haraket etmemesi normal çünkü jasiliyo kasılan da bebeğin toplanıp kaliyo bı sure
Meryeminannesi20 Deletedmom_85 yapabilirsen bi duş al istersen saçını ıslatman şart değil arkadaşım da sancısı olunca duşa girip çıkmış doğuma giderken saçım ıslak kaldı doğumhanede donmuştum demişti ;) önreri yani
Biranneferide Deletedmom_85 ne güzel doktormus öyle valla Hasret kaldık bizi strese sokmayan doktorlara 😏 herşeyden korkutuyorlar bişey olmasın diye bizde herşeye evet diyoruz. Maşallah 🤍 inşallah çok güzel bir dogumunuz olur sıkıntısız ☺️
Deletedmom_85 Biranneferide İnşallah hepimizin canım çok sağ ol bende çok mutlu oldum doktorum adına. Az önce aradım nobrtci doktorum asistanı açtı telefonu 2cm açıklıkla doktorunuz nası yatış vermedi diyor bana :)) demek ki doktorum bu nobetxi doktrolsaydi salmayacaktı beni
Anneadayi_2610 Deletedmom_85 çok güzel sağsalim kavuşun inşallah 🥹 bende 37+3 teyim yarın kontrolüm var🥹