ayyucekose Powergirls Haftamdayım 25. Haftadan beri aynı kilodayım 53 kg ile hamile kaldım 61 kg dayım kaç kilo daha alırım sizce😅
Sumruhazal Powergirls ilk gebelıgım de 90 dı şuan 7 haftalık karnımda 77 kiloyum ama dert etmiyorum çocuklarım sağlıklı olsun yeter verilir kılo 🤣 kendimi avutma şeklim neyse 😖😖bu arada 54 ile hamıle kaldım
Dlkdmrdlk Powergirls valla iştahım var bu ay hiç stres yapmadan yiyorum kilo alınır verilir hiç takma
Hayat31 Şu an 24+3 haftaligiz . 50 ile başladım şu an 56 tam. Acaba çok mu normal mi bende bilmiyorum )))
Sadiyekrn07 Powergirls ben 68 ile kaldım şu an 81-82 çekiyor 33+2 deyiz ekmeği kestim ama bir süre sonra tutamıyor insan kendini 🫠🫠
Ikimelekannesi_ 15 kglarda yüzüyorum 🤭59 ile hamile kaldım şu an 72 kg🫣valla paso yedim😁pişman mıyım tabiki hayir😄 su an 38+3okduk 🫠ilk kızımda ful kustum çok kötüydum çok bunda rahatım şükür 🥰
ayse4161 51 ile tüp bebek transferim yapıldı şuan 32 haftaligiz ve 62 kiloyum minnak bı anne olduğum için çok belli olmuyo kilom ama beni aşırı rahatsız ediyo
fatos2404 Powergirls 59’la hamile kaldım 19+5’teyiz 64 çıkıyorum tartıda ama kışlık kıyafetlerlerle 😂
Sevgiongun Powergirls Ben 63 ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum 15 kilo almışım 35+4 haftalığım muhtemelen doğuma kadar 80 olurum😂😂😂
dodu0207 Powergirls 37. Haftadan bildiriyorum 22 kilo alan ben bunu beğendi 🤣🤣 herkes yazıyor 3 5 kilo diyorum bir ben mi kantarın ucunu kaçırmısım
bbuusee1_ Ebrulikn5 Bende 69 la kaldım 18 haftalık bile olamadım 17 haftalığız 75 oldum inşAllah kilolar sadece bana gelmiyordur bebişimde faydalanıyordur 😂😂
Ebrulikn5 bbuusee1_ ilk 3 ay hep kusma ve istahsizlikla geçti o yüzden hiç alamadım bundan sonra alırım heralde
yarendt Mercanaa 41 le hamile kaldım 53 kiloyum tam 32. Haftadayız 😂 yarın kontrolüm var inşallah daha da almışımdır hep kilo almak istemişimdir geri vermek istemiyorum hiç 😂
Bs3547 yarendt ilk doğumda sizin gibiydim toplamda 9kilo alıp 51ile doğuma gitmiştim 2nci bebe de öyle olmadı daha fazla aldım
Bs3547 Mercanaa bende aranıza ekleneyim o zman 42ile kaldım 18hafta 51kilo olmuşum ilk 2ay yatarak geçirdim o yüzden fazla almışım
Kerimedemir Powergirls ilk gebeliğim de 57 yle başlamıştım 70 i buldum bebeğim 6 aylık oldu gorumcemin düğününde 2 ay kalmıştı 56 57 kiloyu gördüm ve sürpriz tekrar hamileyim 😢😢😅😅yine 70 i görürüm muhtemelen son 47gun bekliyoz baklm🥰