Yldrm34 Powergirls bende 94 le hamıle kaldım 86 ya düştüm şimdi 87-88 gıdıp geliyorum 21 haftalığım☺️
Yldrm34 Gmz09 Sıkma canını sağlıkla doğsun kucağına al verırsın hıc üzülme emzirme döneminde de zayıflama oluyormuş hem
Berra_77 Powergirls 🥺ay daha az önce eşimle konuştuk 172 boyunda biri olarak 79 kiloyla hamile kaldım 🥺şuan 88 kiloyum ve daha 22+3 diyete falan başlamayı düşünüyorum yardım edın kızlar napmam gerekiyor yemek konusunda durduramıyorum kendimi 🤦♀️🥺
XbFfndisn1387 12haftaigiz 58 le hamile kaldım daha kilo almadım ilk hamileligimde 13kilo almıştım bakalım bunda ne olcak daha dikkat edecem inallah fazla kilo almamaya
Gizemydag Powergirls 57 ile hamile kaldım 80 lerde falan doğurdum galiba😂 Doğumdan sonrada 56 kara kadar düştüm😁
Mominfclr 78 kilo ile planlanlamadığım şekilde gebe kaldım inşallah kilo almadan bitiririm bu serüveni hayırlısı ile 🫣
_ABCDEF_ Powergirls 65 kiloyla hamile kaldım 24 haftılk şuan 77 kiloyum doktor cok almışsın dedi yapacak bir şey yok napalm bebiş ac mı kalsın 😊
Gizemavcii08 Powergirls ben 75 ile başladım haftaya cuma ayın 9unda doğumum var 82 kiloyum doktorum çok çok ideal dedi ama bilmiyorum ilk gebeliğim olduğu için🤗
melisinmutfakblogu Annesininmelei hayır maalesef kusmaktan zayıfladım 10 kg vermiştim 5 kg sunu geri aldım
Annesininmelei melisinmutfakblogu 5 haftalık benim de şimdilik kusmam yok sadece bulantım var. Bir de aşırı acıkıyorum. Sebebini asla anlamadım. Sanırım az ve sık yemeyelim
_handan91_ Powergirls 67 Hamile kaldim suan yaklasik 70 kiloyum 22 haftaligiz 💙 bakalim doguma kadar nekadar alicam 😄
Zaman_35 İlk gebeliğim 69 ile kaldım 8. Haftamdayım 71 im ne kadar sağlıklı beslensem de sürekli yemesem de alıyorum sanırım bi 90-95 ile doğururum gibi hatta 100 olabilir bile bilemiyorum 🙄🤷🏾♀️
Gixemm Powergirls 51 kiloyla hamile kaldım 67 kiloyum 31. Haftam 16 kilo aldım son haftalarda çok almam inşallah 😂