Hanifeakbayrak melisinmutfakblogu ilk haftalarda mı verdiniz bende öyleyim şuan korkuyorum seseryandan kilomdan dolayı
melisinmutfakblogu Hanifeakbayrak ilk gebeligimde de 105 ile hamile kalıp 99 la doğuma gttm sezeryan oldm gayet güzeldi şuan da da sezeryan istiyorum kilo korkum yok şükür kiloyu ilk haftalarda verdim
Ebruarss Powergirls ben 94 ile hamile kaldım, ilk 17 hafta 9 kilo verdim şuan yeni almaya çalışıyorum başladık almaya karnım da büyüdü 22 haftalık gebeyim ve 89 kiloyum yine de hamile kaldığım kilonun altındayım umarım çok alamadan süreci bitiririm
ogretmenanne_ Powergirls 44 kiloyla hamile kaldım 63 oldum boyum 1.76 herkes daha da almam gerektiğini söylüyor ama bence artık yeterli 😂😂😂
Gulsah_09 Powergirls 70 le hamile kaldım 74 kiloyum 31+3 ama maalesef ki gebeligimin başından beri migde bulantisi yasiyorum 😔 simdi tam.gecti derken gebelik şekeri çıktı istedigimi yiyemiyorum
Annesininmelei melisinmutfakblogu 5 haftalık benim de şimdilik kusmam yok sadece bulantım var. Bir de aşırı acıkıyorum. Sebebini asla anlamadım. Sanırım az ve sık yemeyelim
melisinmutfakblogu Annesininmelei evet sık sık yerseniz mideniz fazla bulunmaz benim maalesef hamilelklerm kusmakla geçiyor
fundatlas Powergirls 29+1 haftalığız 56 ile çıktık yola şuan 70 bakalım gidişat ne olacak 😂😂 dikkat etmiyorum artık istediğimi yiyorum 😂😂
minibebisim Powergirls 76yla kaldım 85le doğurdum. Doğuralı 10 gün olacak yine 76yım 🥰 inşallah 65lere düşerim evlenince 20 kg almıştım 🤣🤣🤣