2prensesannesiiii aslansmommmm yaaaa sat kaç canım kadımda mı regl gördün bende 26 yaşındayım sat geç döllenme dolayısıyla 26 ekim ekim kız kasım erkek gösteriyor benim
aslansmommmm 2prensesannesiiii evet canm 5 kasım vala heyecanla bekliyoruz bakalm temennimiz saglkla gelmeleri ama insallh gonlumuzdekidir 🩵
aslansmommmm 2prensesannesiiii insallah ikimizde şöyleee guzel bir sok yazarizda kalbimiz gummm gum atarken buraya birbirimize haber veririz canı gönülden diliyorum 🥰🥰🎉🎉
aslansmommmm 2prensesannesiiii Ustteki 12 hafta alttaki 10 haftalik usg bakalm artk bir aya net ogrenecegiz insallah 💙🥰
Minezra aslansmommmm üstteki benimkine çok benzettim profilime girip bakabilirsin aşağılarda kalmış olabilir 🥰
Busra_27_34_ Semossss 13 haftalıkken kız dedi 14 haftalıkken erkek ama kız derken haftaya değişebilir çünkü emin değilim dedi
Semossss Busra_27_34_ Anladım ya ben 12 haftalıkken özelde kız dedi %90 devlete gittim dun erkek dedi anlamadım bende suan 14 haftamdayım o yuzden sordum
Busra_27_34_ Sudenaz0105 en son pipi verdi 😁 Onun öncesi var 13 haftalık 🥰 Allah kalbinize göre versin inşaallah 🥰🤲
Busra_27_34_ Senem1 ya bu bizim kesemize benziyor gibi 😁😍erkek hissettim pek anlamıyorum ama kalbinize göre versin inşaallah 🤲🥰
papatyamm_ Bussul1 bandada baksana canim ya merak icindeyimhttps://mutluresim.com/images/2024/01/30/nvLZ6z.jpg
Minezra Sena_3636 ay bendekinde de sanki bu çıkıntı var ya profilimde var bakabilirsin istersen bende çok merak ediyorummmmm 2 kızım var 🤲