Semossss Busra_27_34_ Anladım ya ben 12 haftalıkken özelde kız dedi %90 devlete gittim dun erkek dedi anlamadım bende suan 14 haftamdayım o yuzden sordum
Busra_27_34_ Semossss bana da 13 haftalik iken kız dedi ama hiç emin değilim dedi 14 haftada kesin erkek dedi pipisini yakaladı kordon değil dedi
Minezra aslansmommmm üstteki benimkine çok benzettim profilime girip bakabilirsin aşağılarda kalmış olabilir 🥰
aslansmommmm Minezra evet benzyor 🥰 benmde iki kzm var insallah ikimzinde birer oglusunolur da iki meyvedende tatmis oluruz 💙
Minezra Sena_3636 ay bendekinde de sanki bu çıkıntı var ya profilimde var bakabilirsin istersen bende çok merak ediyorummmmm 2 kızım var 🤲
Minezra aslansmommmm amin amin inşallah canım benimm nezaman öğreneceksin sen kızlarından farklımı belirtilerin
aslansmommmm Minezra kesesi de belirtileride farkli kzlarn kesesi yuvarlakti bununki genelde fasulye gbi kzlarm daha rahatti bu bulantili ve full uyku hali seklinde ilerliyor bakalm 4 martta goruselim dedi doktorum
Minezra aslansmommmm a varmış daha ben inşallah 2 haftaya öğrenirim benim kızlar daha ağırdı bu brazdaha iyi prilam la bulantılarım idare ediyor benimde uyku hali ve baş ağrıları kesemde 5. Haftasa yusyuvarlaktı 8. Haftada fasülyeydi şimdide oval 😅😅😅