aslansmommmm 2prensesannesiiii suan 12+2 yiz birdahaki kntrol 4 martta baya uzun bir sure snra doktorum dun açıya gorekız gbi ama net diyemem bu haftalarda yanilma cok oluyor birdahakine konusalm dedi bakalm bizde heyecanla bekliyoruz 😇
2prensesannesiiii aslansmommmm ay aynısını 12+6 da bana dedi bu cümleyi dr ama bu haftada öğrenen var ya neyse bekleyelim bakalım hangi gün randevun canım bu arada yaş kaçtı çin takvimine baktın mı 🥰
Busra_27_34_ Nurr00707 ben hiç anlamiyorum ki ama kız gibi sanki Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah 🥰
aslansmommmm 2prensesannesiiii 26 yasindaym kuzum cin takvimi kan degisimi hersey erkek gosteriyor iki kizimda hepsi tuttu bakalm bunu bekliyoruz 😅
turkan403 Busra_27_34_ masllah raabim gönlünüze göre versin inşallah 🤲 benmde iki kızdann sonra erkek olur inşallah 🤲
Busra_27_34_ Semossss 13 haftalıkken kız dedi 14 haftalıkken erkek ama kız derken haftaya değişebilir çünkü emin değilim dedi
Sudenaz0105 Busra_27_34_ var mı görüntü çok merak ediyorum iki kızım var üç bekliyoruz ne olcak bakalm🥹🥹
Busra_27_34_ Sudenaz0105 en son pipi verdi 😁 Onun öncesi var 13 haftalık 🥰 Allah kalbinize göre versin inşaallah 🥰🤲
2prensesannesiiii aslansmommmm yaaaa sat kaç canım kadımda mı regl gördün bende 26 yaşındayım sat geç döllenme dolayısıyla 26 ekim ekim kız kasım erkek gösteriyor benim
Busra_27_34_ Senem1 ya bu bizim kesemize benziyor gibi 😁😍erkek hissettim pek anlamıyorum ama kalbinize göre versin inşaallah 🤲🥰