YagizAsyaMom Aselimask gece uyku olmayınca napacam anam ya klozet cifliyorum gecenin 4 ü olmuş yada toz alıyorum bari dedim yemeği yapayım hazır olsun 🤣
Morcivert061 Aselimask valla kalsin 3.gnde yapmam benim esim asker oldugu icn goreve gidince onuda bulamiyo ondan sesi cikmaz🤣🤣
Esra7261 Aselimask bende katılıyorum gerçekten 😑 bu yemek mevzusu moralimi bozuyor. Eşimde sağ olsun ağır yemek seviyor 😓
Melisa_Lila Esra7261 hıh aynı benimli 😁 bide dalga geciyo yapamayınca ya isteme yada dalga gecme emek ediyorum 😂
Morcivert061 Esra7261 tavuk suyu koyuyorum cnm sadece bide kendi yaptigimiz tarhana olunca ekstra bi tat olmasina gerek olmuyo icinde
Liyam Yeşil mercimekli erişteli çorba yanınada karışık sebze haşlama yapıcam (karnıbahar brokoli havuç patates) dünden aZcık da tavuk sotem var yeterli olur ☺️
Doga_deniz Ben de bi saattir yoğurt çorbası karıştırıyorum kaynamadı gitti 😂 Pişerse yoğurt çorbası var yanına da bi sebze yemeği yaparım ıspanaktan pırasadan ohh mis 🌸
Tontikinannesi Doga_deniz Canım fikir olsun yoğurtlu çorbalarda ilk etapta suyun hepsini koyma.Mesela 6 bardak su girecekse 3 bardağını koy çabucak kaynar,kaynadıktan sonra da geri kalanını eklersin.Uzun süre başında beklemek zorunda kalmazsın 😊
Muhammedamine Aselimask etli nohut , pirinç pilavı yapıcam . Yeşillikleri yıkamaya üşenmezsem salata üşenirsem ayran yaparım yanına 🤗🤷♀️