eymeninannesii Firinda Kıymalı karnabahar yanina bulgur pilavi ben diyette oldugum icin pirinç yasak o daha güzel oluyoda 🤣 yanina da cacık ohh mis
Aselimask eymeninannesii kesinlikle tereyağlııı prinç pilavı😍 tencereyi önüme alıp yine yerim ama işte olmuyor direk kiloooo 😃😂😂
Turas eymeninannesii evet yesılmercımehı hasla sonra normal bulguru pılav yap ıustune mercımek dök karıstır ardından sogan dogra yagda öldur ve karstır harıka bı pışav oluo
Morcivert061 Aselimask valla kalsin 3.gnde yapmam benim esim asker oldugu icn goreve gidince onuda bulamiyo ondan sesi cikmaz🤣🤣
eymeninannesii Aselimask sekerimide yukseltiyo maelesf nasıl canım istiyo bide nohutlu olucak 🤣bayılıyorum
bulutunannesi33 Aselimask o an parası yk yada evde malzeme yok hamıle ınsan canı ne ıster bılınmez tepkılı cvp vermenıze gerek yok bende bılyrm tlf ve ınternetı olanın maddı gucu azda olsa yerınde oldugunu ama heyet herzaman tozpembe degıl
YagizAsyaMom Dn gece sıkıntıdan zeytinyağlı pırasa yaptım yanına da bir şehriye çorbası yapayım diyorum 🤭
YagizAsyaMom Aselimask gece uyku olmayınca napacam anam ya klozet cifliyorum gecenin 4 ü olmuş yada toz alıyorum bari dedim yemeği yapayım hazır olsun 🤣