Turas Aselimask bence mercımeklı bulgur pılavı salata besın degrı asırı fazla ve her butceyede uygun 😇
bulutunannesi33 hergn ne yemek yapıcam derdı cok buyuk stres ama şuda var alan var alamayan var canı ceken olur dıye korkarım yazmaya 🙄
Aselimask bulutunannesi33 bu uygulamaya girip kullanan birinin elinde bir akıllı telefon olması lazım ve birde internet bunları bulabilen bir insan da Emin’im aç kalmıyordur canım😉bizde hergün evimizde kuzu çevirmiyoruz
bulutunannesi33 Aselimask o an parası yk yada evde malzeme yok hamıle ınsan canı ne ıster bılınmez tepkılı cvp vermenıze gerek yok bende bılyrm tlf ve ınternetı olanın maddı gucu azda olsa yerınde oldugunu ama heyet herzaman tozpembe degıl
Melisa_Lila Aselimask belki benim gibi 😂😂😂 canı cekipte beceremeyen varıdr kuzum 😂 işin esprisindeyim de cidden yemek yapmanın sırrını ögrenmek istiyorum hic mi yapamaz bi insan ya
misiszachk Kubravci dün aldım Pazar’dan kilosu 14₺ olmuş 😱 yarım kilo aldım tadımlık seneye yazdan koyacağım böyle şeyleri. Bu sene evleneceğimizi bilseydim stok yapardım
Morcivert061 Aselimask dun patTes yemegiyle tarhana corbasi yaptiydim onu yer esim aksam ben yagli yiyemiyom cnku bide salata yaparim tamamdir🤣
Kubravci misiszachk ay ciddi misin aynen bende snein gibiyim ya yeni evliyim hiç yazlık birşeyim yok zor oluyor böyle