Minezra Busraoz gönlünüzdeki neyse sağlıkla o nasip olsun inşallaj benim iki kızım olduğu için gönlümüz erkekte rabbim neyi nasip ederse tabi 🥰
Minezra Busraoz ben 11 haftayım ama sezeryan olacağım heralde ağustosa denk geliyor 😅 28 yaş son adrt 16 kasım çin takvimi erkek gösteriyor ama tabi pek inanmıyorum 😅
Becem Minezra benim Çin takvimin de kız çıkıyor yüzük testinde erkek 😂 bakalım heyecanla bekliyorum cinsiyeti
Busraoz Minezra İki kızdan sonra tabi gönülde yatan erkek, benim de oğlum var bir tane kız istiyorum o yüzden 👧🏼 31 yaşındayım sat 3 kasım benim de çin, kan yenileme, yüzük vs hepsi kız tabi hayırlısı 🫶🏻
Becem Merhaba bende 11+3 günlüğüz 🥰 9. Haftaya kadar hiç bir bulantım kusmam yoktu iki haftdır tansiyon düşüklüğü baş dönmesi mide bulantısı baygınlık hissi yaşıyorum haftaya kontrolüm var inşallah herşey yolundadır 🙏💙
Minezra Becem gerçekten heycanlı ben videsu var onu yakınlastırıp izliyoeum nubu düz duruyor 😅 hislerimizde kız bakalım
1prensesannesi__ papatyamm_ 12+4üz asko(lime) uygulamaya gore 11 agustos diyor ama 8 agustos diye umuyorum 🥰🥰 cinsiyette nasipse pazartesi ogrenicez 🥰
Damlaozzz 13+2 Limon olduk 🍋 Cinsiyetimize erkek dedi önümüzdeki ay kesinleştiricem dedi bakalım bekliyoruzzz ☺️
Minezra Busraoz rabbim hepimizin dualarının kabulunu görmeyi nasip etsin inşallah en çok ettiğim dua budur 🥰 eli ayağı güzgün sağlıklı bir şekilde gönlümüzden geçen olsun 🥹🥹
Betultsr Tam 15 haftalık olduk bulantılarım önceki gebeliğime göre pek yok gibi. Doktor geçen gün erkek gibi dedi dün de erkek bu eminim dedi sizce değişir mi?
aysegul1122 Becem biz de çekiyoruz. Hıçkırıkları işemesi hepsi videolu. Günde bir kez kesin izliyorum. Çok heyecanlı resmen 💜💜 teklif edin doktorunuza niye kabul etmesin ki devlet özel fark etmez bence
1prensesannesi__ Becem normalde ozelde takipliyim ama test gibi seyleri devlette yaptirmaya calisiyorum ben normalde kan vermek icin gitmistim ama ikili test zamanlari oldugunu bildigim icin onuda istedim kontrole gitsemde doktorum isticekti cunku hemen isteyince ultrasona gönderdi beni kanda verdim hemen halloldu yani gün falan vermediler