ffckizannesi papatyamm_ yol cnm 12+3 de haftaya gitcez bakalım doktor bişe dicek mi ama yine de emin olmam oğlumda 12 de kız dediler 16 da erkek
Tugces09 Bende 9+4 üm 🍒, Ağustos sonu görünüyor tahmini doğum.. 15 Şubat’ta ikili test randevum var onu bekliyorum 🙏🏻
Minezra gokkusagiii evet o haftalarda azalıyor prilamı brakmaya cesaretim yok bence onun sayesinde ayaktayım 2 hafta daha devam sonra 1 e düşürücem iyi olursam sonra kesmeyi denerim 🥰
Busraoz papatyamm_ 12+6 bizden bir öncekiler Haziran sonu Temmuz başı olanlar genelde kızdı şimdi okuduğum kadarıyla bizim dönem erkek🥲😅
Minezra Busraoz ben 11 haftayım ama sezeryan olacağım heralde ağustosa denk geliyor 😅 28 yaş son adrt 16 kasım çin takvimi erkek gösteriyor ama tabi pek inanmıyorum 😅
Dclkya Busraoz evet bende Haziran sonu temmuz basiyim 18 haftalık dün öğrendim kız olucakmis bebeğim😂
minnosmakarna 14+4 elma kadar olduk 🥰 prilamı birgün içip birgün içmiyorum bulantılar azaldı çok şükür inşallah tamamen kesilir 😊 hepimiz sağlıkla kucağımiza alalim bebeklerimizi inşallah 🤲
Kuboss-98 Minezra bende 5 kutu falan bitirdim prilami . Bir kaç gündür bitti diye tekrar almadım ama onun sayesinde iyiymisim dünden beri ölüyorum bulantidan. Bende bir süre devam etmeyi düşünüyorum
Minezra Busraoz gönlünüzdeki neyse sağlıkla o nasip olsun inşallaj benim iki kızım olduğu için gönlümüz erkekte rabbim neyi nasip ederse tabi 🥰
Becem Minezra benim Çin takvimin de kız çıkıyor yüzük testinde erkek 😂 bakalım heyecanla bekliyorum cinsiyeti
Busraoz Minezra İki kızdan sonra tabi gönülde yatan erkek, benim de oğlum var bir tane kız istiyorum o yüzden 👧🏼 31 yaşındayım sat 3 kasım benim de çin, kan yenileme, yüzük vs hepsi kız tabi hayırlısı 🫶🏻
Becem Merhaba bende 11+3 günlüğüz 🥰 9. Haftaya kadar hiç bir bulantım kusmam yoktu iki haftdır tansiyon düşüklüğü baş dönmesi mide bulantısı baygınlık hissi yaşıyorum haftaya kontrolüm var inşallah herşey yolundadır 🙏💙
Minezra Becem gerçekten heycanlı ben videsu var onu yakınlastırıp izliyoeum nubu düz duruyor 😅 hislerimizde kız bakalım
1prensesannesi__ papatyamm_ 12+4üz asko(lime) uygulamaya gore 11 agustos diyor ama 8 agustos diye umuyorum 🥰🥰 cinsiyette nasipse pazartesi ogrenicez 🥰