• Doğum
  • Doğumun Yaklaştığı Nasıl Anlaşılır

Mira_ll13 biranda oldu hiç anladım. 38. Haftada 3 cm açıklık vardı ama bende ağrı sancı bişey yoktu. Arada yalancı sancı girerdi o kadar 40+4 de suyum geldi birden doğdu

mombarbie_, başlığı Doğumun Yaklaştıgı Nasıl Anlaşılır olarak değiştirdi.
    mombarbie_ bu tartışmayı sabitledi.
    mombarbie_, başlığı Doğumun Yaklaştığı Nasıl Anlaşılır olarak değiştirdi.

Aynı başlığı ben de açtım ama cevap alamadım gerçekten bir anda mi oluyor ben kendimi çok ağır hissediyorum vajinamda batmalar baskılar sağdan sola dönemiyorum karnım taş gibi ikiz hamileyim inşallah bekler bebeklerim 😔🤲

Mira_ll13 40. Haftaya girer girmez gecesinde suyum geldi idrar sanmıştım ama hiç durmadı berrak bir şekilde geldi ilk gebeliğimdi sancısız gittim hastaneye bir tane depend taktım taksiyle gayet sakin bir şekilde gittik aslında kendi sancım vardı ama nst de çıkmadı suni sancı verdiler gittiğimde 2 cm açıklık vardı 12 saat sonra doğum yaptım 😅

Mira_ll13 benim nişanım geldi sancılarım başladı ertesi gün doğurdum. En büyük belirtisi adet sancısı gibi düzenli sancılar hastaneye gittiğimde 3,5cm açıklığım vardı 1 saat içerisinde doğum yaptım

Sekara maşallah 1 saatte nasıl 10 cm ulaştınız bir şey yaptınız mi

Bir gün öncesinde kontrole gitmiştim nst de doktor ayıp olmasın diye bi tane sancı çıkmış dedi gelesi yok herhalde dedim doktor da sabahtan hiç sancısı olmayıp akşam doğurmaya gelen oldu burda belli olmaz dedi ertesi gece uyurken sağdan sola dönüyordum aniden suyum geldi foşur foşur 5 saatte de doğurdum 😂

sedseda adet sancısından fazla belden kasıklara doğru giren sancılar dinlenince vede pozisyon değiştirince geçiyordu ama sonra tekrar giriyodu her gece sabaha dogurcam diye yatıyordum.🤣 Sabah bakıyorum doğurmamisim hazırlaniyodum evi temizliyodum gün içinde doğurursam diye 🤣

Hazalaskin 39 haftalık hamileyim şu an aynı sizin gibi tetikteyim ben de evi sürekli temiz tutmaya çalışıyorum kendimi sürekli temiz tutmaya çalışıyorum böyle beklemek çok zor😂