• Doğum
  • Doğumun Yaklaştığı Nasıl Anlaşılır

3438FG aynı düşüncelere sahiptim bekleyemem diyordum 39′u geçtim şu an mecbur yapacak bir şey yok daha da zorlaştı her şey gece uykusu yok denecek kadar az 😭

Benimde oğlum sağolsun 29+2 den beri sancılar başladı geleceğim diyerek bizi korkuttu 1 cm acilmamiz var bebeğimin kafası geliş pozisyonunda kanala yerleşmiş durumda ama hala gelmiyor şuan da 35+4deyiz her an tetikde bekliyoruz gece uykuları zaten haram oldu artık 😀

sedseda akşamları 1 saat kadar yürüyüş yaptım onun dişinda bir şey yapmadım özel olarak

Nurcuk_111 bebek büyüdüğü için aşağıya doğru inmiştir. Muhtelemen başı aşağıya dönmüştür. Pozisyonundan dolayı sana öyle geliyordur. Endişe etmeyin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım ❤️

3438FG gebe kaldığın günü biliyorsan muhtemelen tam o gün doğumun başlayacaktır. Sat tarihinden ziyade gebe kaldığın günü baz almalısın.

Vildan01 Gebe kaldığım günü nereden bileceğim ki ama aslında ovülasyon takibi yaptım hatta yumurtlamanın tam 13.günü gebelik testi yapmıştım. Yumurtlama 3 haziranda gerçekleşti çatlama ise 6 haziranda. Nasıl hesaplayacağım şimdi ben bunu normalde doğumum şubat 26 gösteriyor ?🤷🏻‍♀️

3438FG ilişkiye girdiğin tarihi biliyorsundur veya haftasını az çok tahmin edebiliyorsundur. O tarihi baz almalısın. Diğer türlü doktorlar günü geldi sanıp basıyorlar Suni sancıyı bebeği dogmasi gereken tarihten önce doğurmaya çalışıyorlar.

HMH Sonumuz hayrolsun bakalım nereye kadar gideceğiz 😂

• HMH bunu yanıtladı.

Vildan01 Evet yumurtlama döneminde olmuştu. Şimdi kusura bakmayın mantığını anlamaya çalışıyorum ozaman ben diyelim ki haziranın 4 ünde gebe kaldım. Ozaman ben şubatta değilde martta mı doğum yapmam lazım