Deletedmom431 Sevdaferhat canım dediğim gibi internette gördüğüm birseydi ve kız ciktı 😍 sonucu öğrenirsen mutlaka yaz 😍
Sevdaferhat Deletedmom431 ayy bir tuhaf oldum şimdi 😊❤️ Sağol canım öğrenirsem hepınıze haber verecem 😊
Ozgetmrlnk Deletedmom431 banada bakar mısınız rica etsem bende merak ettim benimkide göstermiyor benim 16.03.1995 eşimin 01.10.1993 🙏🤗🤗🤗
Majun Deletedmom431 bana da bakar misiniz ya. Detayli da bile cinsiyeti ogrenemedim Benim 23.01.1992 Esimin 29.01.1992
Sevdaferhat senayck Sakarya adapazarında oturuyorum Doğum evinden randevu almamı söylediler almak istedık hep dolu olduğu için bize 26 Şubat verildi . Benim ilk gebeliğim olduğu için bazı şeylerde çok iyi bir bilgim yok 🤷♀️
Busrac Sevdaferhat bende sakaryadayım konak hastanesinde 350 tl detaylı ultrason eğer isterseniz orda çektirebilirsiniz
Turas Sevdaferhat ben daha 13+2 deyım merak etmıor degılım hangısı olursa basım ustune amaa konsurken bebıs bebıs dıye sevıorum gobegımı kız yada erkek olasa oglum kızım dıye severım
Sevdaferhat Turas benim eşim ilk oğlum diyordu öyle sevıyordu doktor kıza benzıyor deyınce canım kızım demeye başladı 😂 şimdi kızım da deme bellı degıl ki ama diyorum cinsiyeti belli olmayan evladım demeye başladı 😂 gerçekten çok merak edıyoruz bızde
Deletedmom431 Sevdaferhat ayy hadi inşallah gönlündeki olsun canım anneler hissedermiş ben kız hissetmiştim kızmış 😍 cok şükür Rabbime herkese bu duyguyu yaşatsın 🙏
Deletedmom431 Neslimm bakayım canısı ama lütfen eğlence amaçlı olduğunu unutup sonra bana kızmayın olur mu 😍🎀
Sevdaferhat [bilinmeyen] herkes kızın olacak senın bence dedi birde SEn dedin Heyecan basıyor benı 😂🙈
Neslimm Deletedmom431 olurmu öyle sey canm 🌸 zaten yarın ögrenicez gösterirse kendini 16+3 olduk hayırlısı bakalm 😊
Neslimm Deletedmom431 bi arkadas daha bakmıştı eşinin 2017 erkek dedi senin senenen tamamlanmadıgı için diye biride kız dedi dogum gününden sonra gebe kalmışın dye kafam karsmıştı 🙈
Ferihan Deletedmom431 bana da bakar mısın rica etsem 17+3 olduk ama hala göstermedi kendini 😔 Benim 14.01.1997 Eşimin 16.05.1993 ♥️
dorukhan_nehirada_moms Bnimkinede bakarmisiniz acaba bnm minnakta gostermiyor 29.11.82 bnm 15.05.79 esimin Deletedmom431
Deletedmom431 Neslimm ayy hadi hayırlısı olsun bende 16+5 te öğrenmiştim 😍 yarın senden haber bekliyorum canım ❤️
ozgeoguz Deletedmom431 benimde bakar misin merak ediyorum 14 haftalığız 😊 benim 28.07.1992 esimin 17.04.1990
Deletedmom431 Neslimm valla orasını bilemiyorum canım 😊 kendimde de baktım çıktı o yüzden bi bakayım dedim Sizede 😍