Sevdaferhat Figennn detaylı ultrasona burada gün almak biraz sıkıntı oluyor kuzum yani gün aldım ve verilen tarıh 26 Şubat oldu 🙂 özele gittim orada da belli olmadı
Arife3507 Figennn detaulida cocugun bacagi kapaliysa bile bekleuip gormek icin soyluyorlarmi 18. Haftamdayim bacaklar kapali oldugu icin kesin cinsiyeti diyeniyorlar
mervehamiatalay Sevdaferhat oyle kotu oluyor ya bizim bi tanidik da oyle olmustu hep ortak renkler aldi sari yesil kirmizi falan. Ben 13. Haftada ogrendim cinsiyeti bazi bebisler gostermiyor hemen ama ayrintili ultrason olmasi lazim 22. Haftada onda kesinlesir 😊
Sevdaferhat mervehamiatalay şimdi kıza benziyor denildi ilk sonrasında tekrar kontrole gittiğimde cinsiyet belli olmuyor denildi . E Birseyler alayım bakayım dedim ama o kadar güzel seyler var kı gözüm hep kız eşyalarına gitti ve kafam karmakarışık elım boş bir şekılde eve döndüm 😂 ayrıntılı ultrasona verilen tarıh ise 26 Şubat 😏
Ozlmcgrci Sevdaferhat detaylı da belli olur canım çünkü orda uzun baktiklari için görüyorlar bide her yerini ayrıntılı inceliyorlar yanılma olmaz diyolar ama benimkide detaylı dan sonra göstermediği için bişey diyemiycem😀😀
Sevdaferhat Turas evet öyle diyorlar ama benim arkadaşımın çocuğu erkekti ve oda göstermedi bir süre kendini gerçi kız erkek hıc önemi yok sağlıklı olsun da insan merak ediyor birsey alsa tereddütte kalıyor 🙂
senayck Sevdaferhat detaylı için baya geç bir tarih olmuş 26.haftadan sonra yapılmıyor diyorlardı bizimde bilemediler 20+4de detaylida kız olduğu belli oldu o zamana kadarda net belli olmadığı için kız olabilir demişlerdi
Deletedmom431 Sevdaferhat canım eşinin ve senin Doğum tarihini yazar mısın internette okuduğum bir tahmin yöntemi vardı onu yapıyım 😊 bende tuttu önemli olan sağlıklı olmaları eğlence amaçlı yapalım 😊
Baharkefsiz Deletedmom431 benimkine de bakabilirmisiniz benim doğum tarihim 15.12.1987 eşimin 19.10.1984
Turas Sevdaferhat ben daha 13+2 deyım merak etmıor degılım hangısı olursa basım ustune amaa konsurken bebıs bebıs dıye sevıorum gobegımı kız yada erkek olasa oglum kızım dıye severım
Sevdaferhat senayck Sakarya adapazarında oturuyorum Doğum evinden randevu almamı söylediler almak istedık hep dolu olduğu için bize 26 Şubat verildi . Benim ilk gebeliğim olduğu için bazı şeylerde çok iyi bir bilgim yok 🤷♀️
Deletedmom431 Sevdaferhat canım dediğim gibi internette gördüğüm birseydi ve kız ciktı 😍 sonucu öğrenirsen mutlaka yaz 😍
Gzdecuneyt Sevdaferhat merhaba iyi akşamlar bende hamileyim kısmetse haftaya öğrenicem cinsiyetini rica etsem banada bakma şansınız olur mu eğer olursa çok sevinirim
Sevdaferhat Deletedmom431 ayy bir tuhaf oldum şimdi 😊❤️ Sağol canım öğrenirsem hepınıze haber verecem 😊
Ozgetmrlnk Deletedmom431 banada bakar mısınız rica etsem bende merak ettim benimkide göstermiyor benim 16.03.1995 eşimin 01.10.1993 🙏🤗🤗🤗
Majun Deletedmom431 bana da bakar misiniz ya. Detayli da bile cinsiyeti ogrenemedim Benim 23.01.1992 Esimin 29.01.1992
Busrac Sevdaferhat bende sakaryadayım konak hastanesinde 350 tl detaylı ultrason eğer isterseniz orda çektirebilirsiniz
Sevdaferhat Turas benim eşim ilk oğlum diyordu öyle sevıyordu doktor kıza benzıyor deyınce canım kızım demeye başladı 😂 şimdi kızım da deme bellı degıl ki ama diyorum cinsiyeti belli olmayan evladım demeye başladı 😂 gerçekten çok merak edıyoruz bızde
Deletedmom431 Sevdaferhat ayy hadi inşallah gönlündeki olsun canım anneler hissedermiş ben kız hissetmiştim kızmış 😍 cok şükür Rabbime herkese bu duyguyu yaşatsın 🙏
Deletedmom431 Neslimm bakayım canısı ama lütfen eğlence amaçlı olduğunu unutup sonra bana kızmayın olur mu 😍🎀
Sevdaferhat [bilinmeyen] herkes kızın olacak senın bence dedi birde SEn dedin Heyecan basıyor benı 😂🙈