Sevdaferhat Turna diyorum ya bende anlamadım hiç doktoruma soyledım 26 Şubat dedim bırsey demedi Benimde ilk gebeliğim bazı şeylerde bilgisizliğim çok var ama eğer dediğin gibiyse o güne gün vermezlerdi sanırım ne bileyim 🤷♀️
kuzusunun_annesi Deletedmom431 ben yaptım bu tabloya göre benim 2018 eşimin 2019cikti ama. Ben 2018hamile kaldım simdi kizmi erkek mi anlamadim
Cankiz26 Deletedmom431 tabiki yazarım kuzum Çarşamba günü kontrolüm var İNŞAALLAH bu sefer belli olur bebişin cinsiyeti canim sağol varol RABBİM her daim güzel gönlüne göre VERSİN cansın 😊🙏😍
Deletedmom431 Cankiz26 Ayy hadi inşallah belli olur canım Rabbim gönlünüze göre versin 😍 Allah razı olsun 🙏 aminn cok teşekkür edrim kuzum benim ❤️
Cankiz26 Deletedmom431 AMİN İNŞAALLAH canım RABBİM seninde güzel gönlüne güzel yüreğine göre VERSİN İNŞAALLAH bu sefer belli olur ilk seninle paylaşacağım burda cansın varol 😊🙏❤️
Pnardadas Sevdaferhat hayır şu an 18 haftalık ayrıntılı bildiğim kadarıyla 20 haftafa normal ultrasyona girdum
Deletedmom431 kuzusunun_annesi bekliyorum canım sonucu heyecanla 😍 Rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla gelsin 🙏
ozgeoguz Deletedmom431 benimde bakar misin merak ediyorum 14 haftalığız 😊 benim 28.07.1992 esimin 17.04.1990
Deletedmom431 Ebrupla Rabbim gönlüne göre versin kuzum 😍🎀 sonucu mutlaka yaz merakla bekliyorum bende 😊