Kadis07 ruveyda123 inşallah 1 haftadır hastane değildi zaten doktor değiştirmekte bu süreçte olmadı yaaa
fatos2404 Gulsah_09 ben Seher hanımdan devam ediyorum gayette memnunum biraz panik bir insanım her koşulda sakinleştirir beni 19+2 olduk şimdiye kadar memnun kaldım öneririm yani 👍🏻
Gulsah_09 fatos2404 seher hanıma 1 kere gittim memnun kalmıştım aslında suan en cok aklima yatan doktor o
ruveyda123 Kadis07 canım ben şimdi çıktım fatma hocadan kendi muayenehanesini hemen açacakmış doğum içinde Amasya Kolmed hastanesiyle anlaşmış ben zaten merzifondan geliyodum bana daha iyi oldu☺️
ruveyda123 Gulsah_09 kendi muayenehanesini hemen açacakmış Amasya özel Kolmed hastanesinde de doğum yaptıracakmış
Gulsah_09 ruveyda123 senin adına sevindim 🌸 canım konuyla alakasız da ayni haftadayiz diye soruyorum hangi ilaçları kullaniyorsun acaba ? Bir de doğum.şeklin belli mi
ruveyda123 Gulsah_09 teşekkürler canım🌸 sabahları aç karna demir ilacı kullanıyorum kahvaltıdan sonra d vitamini, ocean mommy, magnezyum alıyorum birde nasipse normal doğum istiyorum ☺️
Gulsah_09 Kadis07 ben gebeligimin başım da 1 kere seher arslana gitmistim memnun kalmıştım ona devam etmeyi dusunuyorum 31 haftalik oldugum icin biran önce bi doktor secmeliyim
Kadis07 Gulsah_09 bende 20+4 olduk benimde doktorumu biran önce seçmeliyim inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız evlatlarımızı