ruveyda123 Esraalic doğum için saat kaç olursa olsun geliyor mu ve telefon numarasını veriyor mu iletişim için acaba
ruveyda123 Kadis07 çorumda açacak fakat diğerini yarın sorucam inşallah son zamanda doktorsuz kalmayız🥹
Kadis07 ruveyda123 inşallah 1 haftadır hastane değildi zaten doktor değiştirmekte bu süreçte olmadı yaaa
fatos2404 Gulsah_09 ben Seher hanımdan devam ediyorum gayette memnunum biraz panik bir insanım her koşulda sakinleştirir beni 19+2 olduk şimdiye kadar memnun kaldım öneririm yani 👍🏻
Gulsah_09 fatos2404 seher hanıma 1 kere gittim memnun kalmıştım aslında suan en cok aklima yatan doktor o
ruveyda123 Kadis07 canım ben şimdi çıktım fatma hocadan kendi muayenehanesini hemen açacakmış doğum içinde Amasya Kolmed hastanesiyle anlaşmış ben zaten merzifondan geliyodum bana daha iyi oldu☺️
ruveyda123 Gulsah_09 kendi muayenehanesini hemen açacakmış Amasya özel Kolmed hastanesinde de doğum yaptıracakmış
Gulsah_09 ruveyda123 senin adına sevindim 🌸 canım konuyla alakasız da ayni haftadayiz diye soruyorum hangi ilaçları kullaniyorsun acaba ? Bir de doğum.şeklin belli mi
ruveyda123 Gulsah_09 teşekkürler canım🌸 sabahları aç karna demir ilacı kullanıyorum kahvaltıdan sonra d vitamini, ocean mommy, magnezyum alıyorum birde nasipse normal doğum istiyorum ☺️
Gulsah_09 Kadis07 ben gebeligimin başım da 1 kere seher arslana gitmistim memnun kalmıştım ona devam etmeyi dusunuyorum 31 haftalik oldugum icin biran önce bi doktor secmeliyim