Seymabal41 MerveDmn Ay valla bizim ki bir yerini açmıyor 😂😂😂 öğreniriz inş yaa çok merak ediyorum 🙈🙈🙈
Hndntrk Kelebekkkk yemek yiyince aşırı bi göbek oluyor ama bebek değil sanırım bende heyecanla bekliyorum ne zaman çıkacak karnım diye 😊
Zhlinn Kelebekkkk bende 14+5 canm😊 cinsiyet erkek ama bakalım değişecek mi🙈 çalıştığım için çok yoruluyorum ama onun dışında çok şükür bi sorunum yok. 2 hafta sonra randevum var bidaha. Sabırsızca bekliyorum 😍😍
Ebruebru Kelebekkkk az önce oğlum olacağını öğrendim. Ne kadar mutlu oldum. Ne hamilelik sızlanması kaldı ne dert tasa. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🌺❤🌺
Benvebebgim Bizde 14 +3 olduk pazrtsi %80 kız dedi 3 hafta snra yne gdcz . Bakalm nolck karnm agryr kabız hssdyrm kendmi bide karnm cok yumusak hc göbgm sert degl hc hamile deglm gbi arada sisiyor okdr 🤗
Gfrnszgn Kelebekkkk bulantılar hla devam ediyor ama çok şükür kusmalar azaldı normal yemek yiyemiyorum sadece tost simit peynir gibi şeyler sizde de bu kadar çok mu bulantı
YelenMzeyyen Gfrnszgn bende de öyleydi hamileliğimi başında sadece tost yiyordum içine sadece beyaz peynir kusmalarım durdu çok nadir bulantılarım oluyor bu gün çok mesela Kayaca’m diyemkorkuyorum
Seymabal41 MerveDmn Belli olmaz cnm o kimi doktor kemik yapısından bile anlıyo cinsiyeti senin bide bacaklarıda açıkmış ❤❤❤🙈🙈🙈
Gfrnszgn YelenMzeyyen ben diammine diye bir ilaç içiyorum sabahları aç karnına bulantı için o bile pek fayda etmiyor en sevdiğim yemekler bile midemi kaldırıyor
Minanin_Annesi Bende 14+5im mide bulantilarım geçmedi. Çok fazla yemek yiyemiyorum su icemiyorum pişmanlık duyuyorum 😣 hafta randevumuz var cinsiyeti ogrenecez inşallah
Seymabal41 Minanin_Annesi Mide bulantıların için patates haşlaması ye cnm bastırır mideni ama çok tuzlu yeme
Arzumehemmed 14+1 bizde.kanamamiz olmusdu.ama sukurler olsunki her sey Yolunda.sabah doktor konturolumuz var.ama cinsiyyetini esimle oyrenmeme karari aldik.
Seymabal41 YelenMzeyyen Bana iyi gelmişti çok şükür benim çok bulantım olmadı ama yemek yiyemiyodum iyi geliyordu bana