Seymabal41 YelenMzeyyen Bana iyi gelmişti çok şükür benim çok bulantım olmadı ama yemek yiyemiyodum iyi geliyordu bana
YelenMzeyyen Seymabal41 ben 11 hafta da öğrendim 😂 12. Haftada kontrol ettirdim 2 hafta sonra bakalım değişmediyse erkek 😂
Seymabal41 Deletedmom_879 Ayy duramicam zaten bu gidişle yaa kız da olsa erkek de olsa önemli değil Hayırlısı olsun Ama yine merak ediyo insan 😌🙈❤🤰🏻
Babyseymen Kelebekkkk benim ilk şikayetim baş ağrısı inşallah son olur başka bir promlemim yok çok şükür cnm
Babyseymen Kelebekkkk baş ağrısına çözüm buldum ben bugün eşim omuzlarıma masaj yaptı bir kahve biraz tatlı şuan çok iyiyim çok şükür sende dene belki seninde geçer
Deletedmom_879 Babyseymen yaa bana ne masaj ne patates ne karanlikta uyumak hic birsey fayda etmiyorum yaklasik 1 aydir araliksiz agriyor basim 😪
Deletedmom_879 Bizde cok merak ettigimizden duramadik çunku devlet hastanesi söylemiyo ögrendikten sonra bile sordum söylemediler 😂😂
Deletedmom_879 Seymabal41 bilmem pozisyon uygun degil zaten ogrenmissin dedi 😂 genelde 3lu taramada söyluyo diye biliyorum devlet hastaneleri